17.6.2015

Työkengillä terassille


 // Tänään korkattiin kesän ensimmäinen terassi käynti. Käytiin piipahtamassa uudessa Bocks pubissa ja oli kyllä tosi kiva ja trendikäs paikka.  Terassille menin työkengän tyylisillä jalkineilla :)  Ostin sandaalit viime vuonna Lontoosta ja kun ostin ne aika loppukesästä, en niitä viime kesänä juuri ehtinyt pitämään. Kuvissa myös musta jumpsuit, jonka ostin alesta 12e:lla.


Laukku Malene Birger
Sandaalit Zara
Jumpsuit Gina Tricot
Nahkatakki Lindex
Aurinkolasit H&M7 kommenttia:

 1. Sä oot niin tyylikäs vitsit. Kiva huomata että keski-ikäiset naiset on näinki trendikkäitä liikaa näkee mummo ja tantta tyylisiä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis Mea ☺ Mistä noi aurinkolasit on?

  VastaaPoista
 3. Ei ikinä uskois että olet keski-ikäinen. Niin tyylikäs! Paljon tyylikkäämpi kuin moni nuori.Sun pitäis alkaa antamaan tyylikoulutusta,olisit siihen niin huippu hyvä

  VastaaPoista
 4. Hei😊 mä oon lukenu sun blogia alusta saakka. Mielettömän raikas ja tyylikäs blogi,jatka samaan malliin 😊 NYT on vaan ihan pakko ilmaista suuri järkytys; lukiessani näitä sun kommentteja,niin mitä IHMETTÄ?! Luuleeko porukka oikeesti ja tosissaan,että oot keski-ikäinen 😁 mä nauran täälä ihan kippurassa. Kerro NYT sun lukijoille sun ikä 😊 Mä oon kans keski-ikäinen,reilu 30 mulla mittarissa 😉😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla että oot tykännyt ja iso kiitos kommentista :)

   Poista
 5. Miten niin luullaan ihan googlessa lukee näin (Keski-ikä ajoittuu suurin piirtein elinvuosille 36–59) Ja jos oon oikein ymmärtäny Mea täyttää tänä vuonna 35v ja monihan on sanonut että MELKEIN keski-ikäinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.