30.6.2015

Frankfurt style

// Ilmat oli niin hienot ja mahtavat Frankfurtissa,että kumpa Suomeenkin saataisiin samat ilmat. Istuttiin yx päivä mieheni kanssa keskustassa terassilla ja samalla kun siinä nautiskeltiin makoisia juomia niin seurasin Frankfurtin katutyyliä ja räpsin samalla kuvia ihmisten kengistä :) Ikää tai tyyliä katsomatta voi sanoa että melkein kaikilla oli tennarit jalassa. Suurimmalla osalla oli Niken tennarit,mutta mukaan mahtui myös Adidas ja New Balance. Niitä oli yhdistetty ihan kaikkien asujen/tyylien kanssa,ihan verkkareista juhlamekkoihin. Pitihän tätä tyyliä kokeilla itsekkin ja kerran kun olin pakannut Niken tennarit mukaan, yhdistin ne mustan mekon kanssa ja tämä tyyli sopi täydellisesti kaupunki lookkiin ja myös siihen että tällä lookilla tosi rento ja mukava viilettää pitkin Fransfurtin katuja :) Samalla myös huomasin sen,että sain melkein yksin viilettää blondina siinä kaupungissa,sillä ei juuri muita blondeja näkynyt.
Todella paljon oli partureita ja enempi näki miesten käyvän hiusten siistimisessä kuin naisten. Suomessa naisille on listalla montakin eri palvelumuotoa leikkauksessa värjäykseen,no tuolla näki sen että miehelle tämä lista oli pidempi kuin naisilla hyym outoa sanoisin minä tai se kertoo sen että miehet pitää lookistaan parempaa huolta. 

Zarassa ja Mangossa eli lempikaupoissani tietysti piipahdin moneenki eri kertaan ja kyllä sinne ostospussiin jotain jäi, niistä kerron myöhemmin lisää :) Niin ja todella outoa oli se että koirat sai tulla ihan joka paikkaan. Siinä samalla kun jonotin Zarassa kassalla vuoroani,niin jonossa mun takana odotti joku nainen koiransa kanssa,piti moneen kertaa kattoa että hitto näinkö oikein ja KYLLÄ. Kun olin maksanut tuotteet ja olin lähdössä pois päin näin taas siellä koiran. Joku nainen siellä sovitti paitaa ja koira mukana että näin :) Mietin vaan että jos joku on todella allerginen ja muutenki onko vaatekauppa nyt ihan oikea paikka rehata dogi mukaan. Vaikka Suomessa saiskin ei mulla tulis mieleenkään ottaa meidän koiraa kauppaan mukaan. No vielä hullumpaa oli että niitä koiria näki myös ruokakaupoissa ihmisillä hyvä ettei ostonkärryssä istumassa :)
4 kommenttia:

 1. Oliko hintataso millainen ?

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat ja ihana asu. Oliko vaatteet edullisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vaatteet ollu mitenkään ihmeellisen halpoja aika Suomen hinnoissa mentiin.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.