7.10.2017

Ripaus punaista syksyn tyyliin

Nukahdin torstai illalla kuudelta sohvalle ja heräsin perjantai aamu kuudelta, huh sellaiset 12 tunnin yöunet. En oo tohon aikaan menny nukkumaan vuosi kausiin. Taisin nukkua liikaa, sillä kauhea väsy oli silti aamulla ja päivä ei meinannut lähteä millään käyntiin.  


Koulussa alkoi köksä ja sen myötä poika on niin innostunut kokkaamisesta ja leipomisesta. Myös itse oon opettanu pojalle esim kuinka tehdään sämpylöitä ja otan aina pojan mukaan keittiöhommiin, Tästä lähtikin pojalta itseltä idea, että jos hän tällä kertaa leipoisi sukulaissynttäreille tarjoiltavat ja näin ollen äidin "taakka" helpottuisi. Kuinka kiva onkaan mummojen ja paappojen maistaa lapsenlapsen tekemiä herkkuja.Kuvissa yksi Helsingin reissun ostos, eli harmaa takki ja se löytyi ihan viime tinkaan ennen kotia lähtöä Zarasta. Ettei aina olisi sitä perus mustaa, niin ajattelin yhdistää takin kanssa punaiset nilkkurit. Punainen on kyllä yksi ihan favorite väri mitä tulee kenkiin.


 Ennen kun juhlitaan sukulaisten kanssa, niin nyt viikon loppuna juhlitaan ensin perheen kesken meidän teinipoikaa. Ens viikolla on kaverisynttärit eli niissä hulinoissa menee seuraavat päivät.

Mun esikoinen, jonka kanssa oon kolunnut tämän elämän niin huiput kuin kuilut, täyttää 13 vuotta ja teinin merkkejä onkin jo ilmassa, sillä tänään huomattiin että jessus mun vauvalla kasvaa jo viikset what :) Takki Zara
Farkut H&M
Nilkkurit TopShop
Laukku Glitter
Paita Mango
Aurinkolasit Ray ban

3 kommenttia:

  1. Punaset kengät tuo asuun kyllä aina sitä jotain.

    VastaaPoista
  2. Hienon takin ostit ja kokonaisuus muutenki todella wow.

    VastaaPoista
  3. Sulta saa hyviä vinkkejä ja rohkeesti uskallat käyttää värejä T.Nina

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.