25.6.2016

Juhannus terveisetJuhannus terveiset kaikille lukijoille.  Rennosti ja hyvin syöden on meidän juhannus mennyt. Eilen anoppi ja appiukko tuli aamuapalalle meille ja katettiin kunnon aamiaispöytä ihanilla herkuilla. (kuvia Instassa) Pojat meni mummolaan yökylään ja koti hiljentyi samantien ja jopa liiankin hiljaista on meillä tällä hetkellä. Olen tottunut kahden pojan ja kahden todella eläväisen pojan äitinä kovaan meteliin ja vilskeeseen, joten tällänen hiljaisuus on todella outoa. WhatsApp on kyllä huutanut tänään ja nuoremmaisella pojalla on äitille ollut kaikenlaista asiaa. Äiti mitä teet? Äiti mä söin just, äiti mitä Hugolle kuuluu (meidän koiralle)  äiti mä olin just pihalla pelaas futista, äiti mä lupaan ei olla tapeltu isoveljenkaa (hyym uskoakko tuota)
Eilen oli ilma mitä parhain Vaasassa ja siitä otettiin kyllä kaikki ilo irti. Tämän päivän kurja ilma tarkoittaa sitä, että hetken päästä laitetaan joku hyvä leffa pyörimään ja vaan ollaan, sillä huomenna meidän karhukopla kaksikko tulee kotia.6 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja hiuspanta. Mistä toi panta on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsit panta on jo niin vanha,että en tarkkaa muista mistä sen aikoinaan ostin,mutta Glitterissä oon nähny myynnissä tämän tyylisiä pantoja.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.