2.10.2017

Toimistolook





Helsingin reissusta palattu väsyneenä mutta onnellisena, koska reissu meni loistavasti. Meillä oli pojan kanssa niin mukava ja hauska reissu. Laitan myöhemmin tästä reissusta vähän kuvia ja kerron tarkemmin mitä tehtiin ja mitä hotellia ehdottomasti suosittelen.



 Zara ja Mango oli aikalailla ne kaksi pääkauppaa missä eniten pyörin reissulla ja niistä löysin esim kuvien vähän Chanelin tyylisen bleiserin ja kitten heels korkkarit (eli pienellä korolla olevat kengät)

Ehkä hitusen office look tulee mieleen tästä tyylistä.







Kirppismyynti lähti paremmin kuin hyvin käytiin ja oonki hinnotellu lisää tavaraa jo sinne, joten Vaasalaiset käykää ihmeessä Palosaaren kirppiksellä. (Malene Birgerin laukku on kassan vieressä vitriinissä, ei siis myyntipöydässä)



 Pesin mun aidot klipsipidennykset ennen reissua ja laitoin niihin vähän taittosävyä. Käytän pidennyksia oikeestaan vaan tässä ponnarityylissä nykyään, en muuten. Niin ja mitä siihen polkkatukan leikkaamiseen tulee, mies ei oikeen puoltanut tätä ideaa. Mähän en tuunetusti ikinä kysy miehen mielipidettä, vaan oon aika jästipää ja teen mistä itse tykkään, mutta liian hyvässä muistissa on mun etari-päähänpisto. Sanoin miehelle että leikkaan etarit,  mies oli no tee niin kun parhaaksi näet, mutta kyllähän sut tuntee, et sä tykkää siitä kun max viikon ja tuut sitä katumaan. Mä vannottelin en tuu katumaan oon kauan sitä jo miettiny/halunnu ja naps yhtenä yönä mulla oli etari. Meni viikko ja katoin peilistä, ei ei emmä tästä tykkää yhtään ja manasin ja kirosi etarin kasvatusprojektia, se jos jokin on peestä. Todella pitkä aika meni kaikenmaailman pinnivirityksillä ja hiuksissa kilo lakkaa. Joten ehkä mun pitää tehdä pieni poikkeus kerranki ja pikkasen kuunnella miestä, ettei vaan tapahdu sama manausrumba uudelleen :)






Bleiseri Zara
Kengät Mango
Laukku Glitter
Farkut Topshop
Paita H&M
Aurinkolasit Ray Ban


9 kommenttia:

 1. Ihana bleiseri! Niin tuttua nuo päähänpistot😂 kyllä miehet voi välillä olla oikeassa

  VastaaPoista
 2. Oi toi bleiseri on ihana,just ton tyylistä oon ettiny kans.

  VastaaPoista
 3. Välillä on hyvä kuunnella miehiä 😃mut vaan välillä heh

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana tyyli sulla,inspiksiä saa pukeutumiseen niin paljon.

  VastaaPoista
 5. Zara ja Mango myös mun lemppari vaatekauppoja T.Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vähän pettyny Zaran valikoimaan tällä hetkellä, yleensä löydän sieltä vaikka mitä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.