7.3.2018

Vuoden kestävät aidot ruusut & herkku marjaleivät
 Viiikot menee niin nopeasti, mikä on kyllä vaan hyvä juttu sillä kevättä ja kesää odotellaan meidän perheessä todella kovaa. Nuorempi poika odottaa, että pääsee pihalle pelaan jalkapalloa ja tietty omia 10v synttäreitä, jotka ovat parin viikon päästä. Niin se aika vierähtää ja molempien poikien ikä on kaksi numeroinen. Äiti odottaa, että saa alkaa pukemaan päälle kevyempiä vaatteita ja kaivaa kaapista hameet ja mekot esille. Vihdoinki mun ruusut saapui postista, jotka tilasin tammikuussa, pikkasen pitkä toimitusaika juu :)  Kyseessä on siis aidot ruusut, jotka kestävät laatikossa vuosia. Ei siis tarvi mitään kasteluita tai veden kanssa läträämistä. Vaihtoehtona oli muitakin värejä, mutta päädyin ihan perus valkoiseen väriin, sillä sitä väriä yleensäkki ostan leikkokukista. 

Onhan kyseessä aika hintava laatikko, mutta jos miettii että nämä säilyvät pitkään ja jos tapaan ostaa kotia kerran viikossa kimpun, niin eipä kyseessä olekkaan mikään niin kallis investointi. Tilasin ensimmäistä kertaa Mangosta ja tilasin kesää varten kirjekuori olkilaukun, jota himoitsin jo viime vuona. Mangosta pystyi muuten tilaamaan laskulla, ei siis tarvi syöttää mitään kortin numeroita, toiset kun pelkäävät antaa kortin tietoja mihinkään. Lasku on muutenkin mielestäni hyvä idea ja sitä käytän jos vaan on mahdollisuus, sillä jos tuote pitää heti maksaa ja haluatkin palauttaa sen, joudut niin kauan odottamaan rahoja takaisin. Laskulla saat rauhassa tutustua tuotteeseen ja palauttaa ilman, että sinun on tarvinnut vielä maksaa mitään. Paketti tuli parissa päivässä ja se tuotiin ovelle asti, eikä postikulutkaan ollut kuin 5,90€  


Ainut on vaan se, että en tiedä miten toi palautus tapahtuu esim Mangolla ja Zaralla. Tarviiko heillä maksaa palautuksesta, tämä käytäntö kun on joillakin firmoilla käytössä.

Mies muuten tokas, kun meillä on pyöreät tabletit ruokapöydässä ja ihan samaa materiaalia, että jahas teit sitten niistä itsellesi laukun heh :) 4 kommenttia:

 1. Zaralla palautus ei maksa mutta mangolla maksaa paljon, kun pitää itse postittaa. Liikkeeseen saa palauttaa ilmaiseksi, mutta postitus voi olla montakin kymppiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Vitsit kiitos tästä infosta, oon just tätä miettiny. Täälä meillä päin kun ei ole Mangoa mihin palauttaa, pitää siis olla sata varma kun tilaa jotain että tuotetta ei tarvi palauttaa :)

   Poista
  2. On ne kyllä tosi kauniit, laitoin ne yöpöydälle :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.