14.12.2017

Talven eka




Eilen oltiin viettämässä Vaasalaisten bloggareiden pikkujoulua. Oltiin syömässä Stefan steakhousis ja meillä kävi säkä, sillä itse julkkiskokki Stefan Richter oli myös paikalla ja istui meidän kanssa tovin. Juttua tietysti miehellä riitti, on se kyllä huumorimies :)

Olin syksyn alussa pressitilaisuudessa, kun Vaasan oltiin avaamassa tämä ravintola ja sielä pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Stefaniin ja nauttimaan ihania Stefanin tekemiä ruokia. Kivaa, että saatiin Vaasaankin tämä ravintoja, oli nimittäin hienot puitteet.








Ennen pikku jouluja käytiin miehen kanssa räpsimässä kuvia ja ei ihan putkeen mennyt, sillä lumen alla oli jäätä, joten kaaduin kunnolla ja tietysti otin käsillä vastaan ja nyt ranne kipeä.
Kyllä sitä joka talvi, edes sen yhden kerran kaatuu, joten tämä oli tämän talven eka :) 
Poika sanoi, kun kuuli että kaaduin "äiti kun oot jo vanha, niin eihän sun luut katkennu hah hah :)



Jonkin aikaa oon kiikaroinut mustaa huivia, ihan siis perus huivia, joka on pehmeä ja tarpeeksi pitkä, että saan sen muhkeaksi kaulaan. Moni huivi kutittaa inhottavasti kaulaa ja siitä syystä on monet huivit jäänyt ostamatta. Lopulta löysin hyvän ja päätin ostaa sen itselleni synttärilahjaksi. Huivi on Samsoe & Samsoe merkkinen,tämän merkin vaatteita ym ei kaapissani entuudestaan ole. Oon lukenut kyllä muiden hehkutuksia tästä merkistä ja ainakin tällä kertaa ne mielipiteet piti paikkaansa, sillä huivi on niin ihana, just sellainen kuin toivoin.





Takki H&M
Kengät Billi Bi
Huivi Samsoe & Samsoe
Laukku H&M
Legginsit River Island

7 kommenttia:

  1. Ysäriä pvctä t.Jani-75

    VastaaPoista
  2. Kyllä lumi häikäisee wow T. Jodel-69

    VastaaPoista
  3. Ihania kommentteja taas! t.miia t.tiina t.jartsa t.pertti t.ismo

    VastaaPoista
  4. Sexyt pvc pöksyt, pyllyä ei vaan oikein nähnyt

    VastaaPoista
  5. Noi housut on vaan niiiiin mageet! :-) Terkuin toinen ysärifani ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä, että löytyi toinenkin ysärifani :) Just katoin vuosi sitten kuvia kun oltiin kaverin kanssa ysäribileissä, jossa oli mm E-type :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.