9.3.2017

Kirppisostoksia & höpötyksiä mm vaatteiden koosta
 Moikka ja mukavaa torstaita <3 Kaunista käsityötä, nimittäin löysin kirppikseltä kuvien korin ja kori on sokean henkilön tekemä, wautsi kyllä toiset on vaan niin taitavia. Samalta reissulta nappasin mukaani ison kahvikupin parillakymmenellä sentillä. 
Pieni rauhottuminen näihin astioiden ostamiseen on pakko alkaa tekemään, nimittäin vaikka kuinka myyn välillä pois, mun kaappiin ei mahdu kyllä yhtäkään uutta kippoa ja kuppia tällä hetkellä dääm :)


Meillä oli pullapäivä tosiaan yks päivä ja ostin ihan valmiita pakastepullia,jotka heitetään uuniin hetkeksi. Vaikka pullat ei oo omatekoisia, yhtä ihana pullan tuoksu meidän kotia tuli ja pullat kelpas ainakin meidän perheen miehille.
 Huomenna olis tiedossa tyttöjenilta, eli korkkarit kattoon :) Siitä onki jo tovi, kun oon viimex ollu ulkona tyttöjen kanssa, taitaapi olla joulukuussa ysäribileissä. Eilen ostin iltaa varten alennuksesta kympin paidan ja taas hitsit tuli huomattua, että eihän noihin kokolappuihin oo tosiaan mitään uskomista. Käytän yleensä 38 koon vaatteita, paita jonka ostin on kokoa 46

Ei sillä, että vaatteiden koolla olis mitään merkitystä, vaan yleensäkki ihmettelen ja tulee vaan sellanen fiilis, että heitetäänkö vaatteihin tehtaalla vaan joku numero summanmutikkaa, kun ei ne pidä yhtään paikkaansa nykyään.
Paidasta laitan kuvia myöhemmin, niin näette tarkemmin mistä puhun :) 

Tässä muuten kuvia alkuviikosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.