4.3.2017

Red is the new black
Olin pari viikko sitten ihan valmis viemään kaikki talvivaatteet varastoon ja vastaanottamaan kevään. Nurmikkoa oli jo näkyvissä ja olin ihan fiiliksissä kevään tulosta, mieliala oli siis katossa. Noh takapakkia tuli mikä ei ollu toisaalta mikään ylläri, mutta silti pettymys mulle, ihmiselle jonka mielialaan vaikuttaa ikävä kyllä millainen sää on. En tiedä mikä siinä on, mutta sää vie mut mennessään, vaikuttaako teidän mielialaan sää?

 Siitä taitaakin olla hetki, kun mun päässä on kireä nuttura nähty. Pidin ennen tätä tyyliä hyvä etten päivittäin. Toki syy miksi nyt laitoin nutturan on, että en ehtiny aamulla pestä hiuksia, joten tämä on nopea tapa saada lookkiin vähän fressimpää otetta, sen sijaan että hiukset roikkuis likasina.
Oon huomannu, että uusia lukijoita on tullu viime aikoina paljon, joten hyvä aika kerrata millainen on mun tyyli on.

 Mä tykkään vaatteista/muodista ja mun tyyli perustuu aikalailla ihan fiilispohjaan. En kategorioi tyyliäni mihinkään tiettyyn laatikkoon, vaan uskallan/tykkään kokeilla eri tyylejä ja sekoittaa eri genrejä keskenään. En liputa pelkkien kalliiden merkkivaatteiden perään, eikä blogini perustu siihen että vaatteeni ovat joko blogin kautta saatuja tai Chanelin omia. En pidä blogeista, joissa koko ajan hehkutetaan ilmasex saatuja tavaroita (oli ne oikeasti hyviä tai ei)  eli liian kaupallisista blogeista. Tai sitten joka ikinen vaate kuvissa on monien satojen arvosia, eli sellasia mihin harvalla on varaa. 
 En koe, että tyylikäs/trendikäs/muodikas ihminen on vaan se, jolla on paksu lompakko.Mä en henk.kohtaisesti tykkää lauseesta tuttu ja turvallinen ja tähän lauseeseen mun mielestä liian moni ihminen turvautuu/takertuu. Mun mielestä muodilla/tyylillä pitää vähän leikkiä ja kokeilla kaikkea uutta, eli rikkoo rajoja. Mun mielestä tekee hyvää välillä kokeilla jotain omaan tuuttuun laatikkoon poikkeavaa. Se kummasti piristää ja saa väsähtäneeseen tyyliin vähän uutta tarmoa.Kuvien takki on kirppikseltä, harmaa neule on 10€ aletuote, housut Vero Modasta, laukku Gina Tricotista ja tämä asu mulla oli päällä kun käytiin miehen kanssa keskustassa kahvilla.8 kommenttia:

 1. Kysyisin kivoista aurinkolaseistasi, uudet vai vanhat ja mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Aurinkolasit oon ostanut hiljattain Gina Tricotista, tässä linkki

   http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/asusteet/aurinkolasit/paulina-aurinkolasit/prod765979000.html?nosto=productcategory-nosto-1

   Poista
 2. Sun blogi on just siitä paras sillä näytät sen että edullisestikkin kun pukeutuu voi olla super tyylikäs/trendikäs.

  VastaaPoista
 3. Best blog ever t. Maria

  VastaaPoista
 4. Sulla on niin monipuolinen blogi että tykkään niin seurata ja ootan joka aamu koska tulee uus postaus.t. Lina

  VastaaPoista
 5. Toi takki on niin ihana hyvän kirppislöydön oot tehny.

  VastaaPoista
 6. Muhun vaikuttaa kans sää ja odotan kovaa jo kevättä että mieli piristyis t. Dana

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.