24.3.2017

Herkullinen valkosipuli- smetana pastakastike resepti




Heräsin aamulla ja heti tuli sellanen fiilis, että tänään teen pastaa pitkästä aikaa. Vesikielellä äkkiä kauppaan hakemaan tarvikkeita ja ei siinä kauaa menny, kun pasta olikin jo valmis nautittavaksi nam.
 Onneksi tämän tyyliset ruoat on niin nopeita valmistaa, ettei siinä 10 minuuttia kauemmaa mene.

 Virittelin kaikkea omiani tähän pastaan, eli kaatelin pannulle mitä tuli mieleen. 






Tarvitset


Pastaa
Jauhelihaa
Tomaattikastiketta (ihan perus Lidl:tä ostettu, ilman lisämakuja)
Fetaa
Smetanaa
Makeaa chilikastiketta
Valkosipulin kynsiä
 Juustoraastetta pinnalle



 Mausta jauheliha oman maun mukaan, mä kaytin paprikamaustetta ja grillimaustetta. Kun jauheliha on maustettu, lisää feta ja tämän jälkeen tomaattikastike. Lisää joukkoon 2 valkosipulin kynttä tai enempi jos olet oikeen valkosipulin ystävä. Makea chilikastike tuo kivaa potkua soosiin, joten tätä laitoin ihan vapaalla kädellä ja aika reippaasti. Jos olet epävarma kokki, laita vähän kerralla ja maista välillä, sillä aina voi lisätä jos tuntuu että ei oo potkua vielä tarpeeksi ruoassa.

Tietysti keitä pasta ja mä tykkään käyttää tämän tyylisen kastikkeen kanssa paksuja pastoja. Lopuksi juustoraastetta päälle ja eikun syömään :)






4 kommenttia:

  1. Pitääpä ens.viikolla testata näyttää niin herkulliselta.T. Heini

    VastaaPoista
  2. Sun kuvien ottaminen on kehittyny ihan järkyttävästi siis wau mitä kuvia otat, aivan kuin jostain Maku lehdestä.

    VastaaPoista
  3. Oi oi näyttää hyvälle. Oon kova valkosipulin ystävä.

    VastaaPoista
  4. Täydelliset kuvat, tulee ihan nälkä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.