2.12.2016

Kirjojen lumoissaTilasin viime viikolla pari kirjaa ja tällä viikolla ne tuli. Capture your style kirjaa on moni bloggari hehkuttanut, joten halusin nähdä onko tämä kirja hypetyksen arvoinen. Mitä nyt pikasesti selasin niin näytti kyllä todella mielenkiintoiselle, joten odotan kovaa että pääsen rauhassa aloittamaan lukemisen.

En olis pari vuotta sitten uskonut, että mä tilaan kirjoja, saati luen niitä. Mun lukemiset on vuosikaudet ollut muotilehtien varassa.


 Ette arvaa mitä kävi mun Malene Birgerin laukulle, noh minäpä kerron. Tapaan ottaa töihin mukaan protskujuoman. Kiireen keskellä kuitenkin unohdin koko juoman ja se jäi juomatta, kunnes seuraava päivä koitti. Menin töihin ja ihmettelin kun laukku haisi oudolle. Sen kummemmin en laukkuun kattonut, kunnes alkasin etsimään huulirasvaa laukusta. Ei hitsit koko juoma oli jostain syystä hajonnu laukkuun ja kalenteria myöden koko laukku oli ihan märkä ja haisi vanhalle maidolle. Kuulakärkikynä oli märästä jättänyt mustejäljet laukkuun. Laukkua kun ei noin vaan mihkään pesukoneeseen laiteta, yritin sitä pestä käsin. Hajua en meinannut millään saada pois ja monta päivää sitä hinkkasin eri aineilla. Lopulta onneksi ummehtunut haju lähti, mutta isoja tahroja laukkuun jäi, mutta onneksi vaan sisäpuolelle, jota nyt ulkopuoliset ei mun laukkua kantaessa näe.

Puhuin teille, että oon haaveillu vaaleasta Malene laukusta. Black friday koitti ja mun silmät heti bongas, että tämä laukku oli todella tuntuvassa alessa. Sen pidempään en miettinyt, vaan tilasin laukun itselleni synttärilahjaksi.

10 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kuvat t. Kirsi

  VastaaPoista
 2. Oon miettiny saman kirjan tilaamista, kerro kun oot lukenu oliko hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kerron heti kun oon lukenu, oliko tilaamisen/ostamisen arvoinen :)

   Poista
 3. Voi hitsit toi laukku minkä mä haluan kans. Heti asukuvia kiitos 😀

  VastaaPoista
 4. Jään odottamaan kuvia tämän laukun kera. Hienot kuvat taas kerran niin raikkaat.

  VastaaPoista
 5. Voi ei miks en mäki huomannu että toi laukku oli alessa dääm.Mistä tilasit sen?

  VastaaPoista
 6. Onnex ei menny laukku pilalle, mulla käyny jumppakassin kanssa saman tyylisesti joskus.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.