7.12.2016

Winter chicTyhjensin kameran kuvia ja löysin nämä asukuvat, jotka otettiin jokin aika sitten. Levenevät farkut ja tekoturkistakki, aika jees kombo.  Odotan jo kuumeisesti vk.loppua ja Saara Aallon kohtaloa. Tyttö on kyllä tosi hienosti suoriutunu ja aivan mahtava ääni. Ensimmäistä kertaa oon ihan alusta asti kattonut X-factoria. Ennen katoin alkukarsinnat ja jossain vaiheessa fiilis ohjelmaa kohtaan on vaan lopahtanu. Voiton ansaitsee mun mielestä ihminen, joka on kehittyny, tehny kovan työn päästäkseen näin pitkälle ja ilman muuta se on Saara. Monet kerrat meinannu tippu, lavaesiintyminen parantunu huomattavasti ja pakko kyllä sanoa, että aivan toista luokkaa muiden maiden lavasteeet ja stailaukset, kuin Suomessa.

Huomenna onkin sitten urakka leipoa, sillä pojan futiksen myyjäiset on perjantaina. Pelkkä leipominen kun ei tietysti riitä, vaan esillepano on myös tärkeää myyjäisissä, joten huomenna myös askarrellaan......... öitä <3


8 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus ja hieno neule t. Jaana

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii noi farkut ton neuleen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Rento mut tosi tyylikäs kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Saara on kyl tosi hyvä, jännää nähdä voittaako

  VastaaPoista
 5. Onpa sun omat hiuksesi kasvaneet jo pitkiksi ja näyttävät tosi hyväkuntoisilta. Pidennyksiä ei enää välttämättä tarvitsisi. Ihanat hiukset. Omianikin yritän kasvattaa. Miten saat latvasi pysymään noin hyvinä?

  Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Taina ja kiitos kommentista. Just manasin mun miehelle yks päivä, kun tuntuu että mun hiukset ei oo yhtään kasvanu, eli kiva kuulla jos jonkun muun mielestä on :) Käytän latvoihin Wella SP luxe oil tuotetta, mä kutsun sitä itse silkkitipaksi, ihan paras tuote ja saa huonokuntoisetki hiukset näyttämään silkkisen pehmeille :)

   Poista
  2. on ne kasvaneet! Kiitos vinkistä, hommaan itsellenikin =)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.