28.10.2016

Romanttista pitsiäMulta on kysytty, mistä mä saan inspiraatioita pukeutumiseen tai tyyliini ja vastaus tähän on, että Pinterestin kautta. Toki välillä Instassakin törmään tyyleihin, joista saan paljon vinkkejä. Mun ideat/inspiraatiot pukeutumiseen voi tulla myös ihan vaikka maisemakuvasta, jossa on hyvät värit/sävyt. Laitetaan nyt esimerkki, jos haluan tyylivinkkiä hakea vaikka sadeilmoihin. Kirjoitan hakusanaksi Pinterestiin rainy day outfit ja jopas alkaa tulemaan paljon ideoita miten voi pukeutua sateisella säällä. Tässäkin kuvien asussa, Pinterestistä sain tähän tyylin idean eli neule yhdistettynä pitsihameen kanssa.


Tämä kuvien hame on oikeasti pituudeltaan melkein polviin asti, mutta "rullasin" hametta niin että se nousi hieman korkeammalle. Neuleen alta kun ketään ei näe miten se on, niin tämä tyyli lyhentää hametta sopi vallan mainiosti, eikä tarvinnut ommella tai oikeasti lyhentää hametta. 

Neuleen löysin aikoinaan kirppikseltä parilla eurolla ja oon meinannut heittää sen roskiin monet kerrat, mutta onneksi se oli unohtunut kaapinpohjalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.