16.10.2016

Jokainen ihminen ansaitsee uuden mahdollisuuden



Mun ajatuksia/mielipiteitä näin sunnuntai kunniaksi. Meistä jokainen voi joskus tehdä virheen elämässä ja vanhempana sitä monesti kaatuu. Oli syy virheeseen mikä tahansa, mielestäni jokainen ihminen ansaitsee uuden mahdollisuuden elämässä. Yhdestä virheestä ei pidä heti tuomita ja sen takia kohdella ihmistä kaltoin. Jatkuva muistuttaminen siitä millainen sä olet joskus monta kymmentä vuotta sitten ollut, ei mielestäni hyödytä ketään. Virhe voi tapahtua kenelle tahansa, olemme kaikki kuitenkin vain ihmisiä. Kun virheen tekee, monesti sitä yrittää jälkeen päin korjata. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta virheistä voi oppia. Jos ihminen on joskus ollut jonkin tyylinen tai luonteeltaan jonkinlainen, se ei tarkoita että läpi elämän ihminen tulee olemaan samanlainen.  Toisille käsite, ihminen voi muuttua on todella vaikeaa tajuta, eivätkä kaikki tunnu käsittävän että näin voi oikeasti käydä. Älä koskaan solvaa toista ihmistä sen takia, millainen hän on joskus ollut. Keskity siihen millainen ihminen hän nyt on.





Menneet on menneitä ja vanhoissa asioissa rypeminen vie vaan mielen alas ja kuluttaa liikaa negatiivista energiaa, kuin sen sijaan voisi keskittyä tulevaan. Kaikilla meillä on menneisyys, toisilla pumpulimainen, toisilla kivinen. Osaan olet pystynyt vaikuttamaan itse, joihinkin asioihin et. Älä vertaa menneisyyttäsi toisten omiin, äläkä liikaa solvaa itseäsi virheistäsi. Joskus nuoruuden virheesi tekevät sinusta vanhempana paljon viisaamman ja paremman ihmisen. Opi antamaan ihmisille anteeksi ja myös pyytämään itse anteeksi. Elämä on liian lyhyt vihaan ja katkeruuteen, kun siitä voisi ottaa kaiken ilon irti ja nauttia joka hetkestä täysillä.



-Love Mea-




4 kommenttia:

  1. Aamen☺ you go girl, hyvin sanottu

    VastaaPoista
  2. Hyvin sanottu sun kanssa aivan samaa mieltä.

    VastaaPoista
  3. Kyllä juuri näin ja kohtele muita niin kuin haluaisit että sinua kohdellaan.

    VastaaPoista
  4. Sä kirjotat niin kauniita ajatuksia ja vaikka sua en tunne tunnut niin nöyrälle ja sun sydän on täyttä kultaa. Olet kaunis ihminen niin ulkoa kuin sisältä. T. Lukijasi

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.