18.1.2015

Tuplaponnari ja erikoinen korvakoru


 Neule ja nahkahousut H&M/Takki KappAhl/Kengät Janina F malliston/ Laukku Lindex

//Mukavaa sunnuntaita kaikille. Kuten olette monesti huomanneet nahkahousuja pidän tosi paljon,niin arkena kuin juhlapäivinä. Päivästä riippuen yhdistän ne joko rentoon tyyliin, eli tennareiden kanssa tai vähän juhlavammin eli korkkari tyyliin. Monipuoliset housut etten sanoisi. Vk.lopun lookissa mentiin korkkarit,neulepaita ja kamelitakki fiilikselle. Kuvien takista on tullut niin mun lemppari,ja en meinaa asua löytää mihinkä tämä takki ei sopisi :)
Halusin ponihännästä pidemmän,mutta sellaisenaan hiuksieni pituus ei siihen riitä,joten tein pienen huijausniksin :)Tein kaksi eri ponnaria,kahdelle eri korkeudelle. Näin sain ponnarin näyttämään pidemmälle :)Tämä niksi sopii myös lyhyisiin hiuksiin,varsinkin jos hieman kiharrat hiuksia ensin.

Löysin alesta 1€:lla hauskan korvakorun, joka menee korvanlehteä pitkin. Paketissa oli korviksia kaksi,mutta mielestä näitä koruja jos laittaa kaksi yhtäaikaa on se hieman too much,joten laitoin korviksen vaan toiseen korvaan. Jännä ja erikoinen korvis ja mielestäni tähän asuun ihan jees :)
(Korvissa ei tarvitse olla kuin yksi reikä,sillä korviksen toinen pää on klipsikiinnitys )

6 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.