9.1.2015

Kaksipuoliset helmikorvakorut


// Kaksipuoliset helmikorvakorut ovat tällä hetkellä lemppari korvikseni. Ennen pidin korviksia tosi paljon ja kaikenlaisia killuttimia roikkui aina korvissani,mutta jostain syystä korviksien käyttö on viime aikoina jäänyt tosi vähäiselle. Nämä korvikset kuitenkin ovat jääneet sellaisiksi, joita pidän aina kun muistan ne laittaa korviin :) Julkkiksilla taitaa olla Diorin omat,mutta niistä saisi maksaa monta sataa euroa,joten tyydyin aikoinaan ostamaan pikkaisen halvemmat versiot,mutta juuri samaa ideaa omaavat helmikorut. (Ostin omani Kultajousesta)

4 kommenttia:

 1. Wau, en ole nähnytkään! minkähintaisia nämä ovat?

  VastaaPoista
 2. Moikka! Sain kanta-asiakas alennuksen joka oli -20% tai mun mies on Kultajousen kanta-asiakas ja sitä hyödynsin :) Maksettavaksi jäi vajaa 15e eli ei paha :)

  VastaaPoista
 3. En tiennytkään, että Kultajousesta saa kyseisiä korviksia! Mulla on Glitterin halvemmat versiot, joten voisin käydä katselemassa Kultajousen tarjontaa. Helmikorvikset ovat nimittäin mullakin päivittäisessä käytössä :--D

  VastaaPoista
 4. Kultajousessa oli myös näitä helmikoruja mustana ja hopeisena.Harmitti kun täältä meidän Kultajousesta oli ne hopeiset loppu,olisin halunnut nekin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.