14.1.2015

Green pants 


Neule Gina Tricot/Housut Seppälä

// Päätin lopulta,että haen tämän neuleen,myös puuterin/nuden värisenäkin.Siis sama neule,jonka omistan myös valkoisena. Siinähän kävi niin, että päädyin myös ostamaan harmaan värisenäkin :) Neuleet maksoi 10€/kpl joten sain 3 kpl neuleita yht.30€:lla Neuleen ovh oli 19.90€/kpl joten sain melkein 3 kpl yhden hinnalla :)

Oltiin vanhemman pojan kanssa eilen kaupungilla pyörimässä. Pääasiassa etsittiin pojalle kameraa tietokoneeseen,mutta päädyimme myös vaatekauppoihin ja löysin alesta myös pojille edullisesti vaatteita.
 Kuvan vihreät housut löysin 5e:lla Seppälästä siis eihän tolla hinnalla saa mitään nykyään. Näin housut alerekissä ja ajattelin,että kyllä näitä nyt sovittaa ainakin pitää. Housut olivat nimittäin yhden koon isommat mitä normaalisti pidän. No pukukoppiin päästyäni,housut osoittautui just sopivaksi ja kaiken lisäksi ne tuntui mukavilta päällä. Eli mitä tästä taas opimme, kokolappuja ei pidä niin orjallisti tuijottaa. Vielä kun kassalla kuulin,että housut maksaa 5€ eihän siinä tarvinnut edes harkita ostopäätöstä :)
Innostuin vihreistä housuista,kun katselin Olivia Palermon kuvia. Olivia oli yhdistänyt vihreää ja kamelin väriä keskenään ja pakkohan sitä yhdistelmää oli myös itse kokeiltava. Mielestäni todella kiva värikombo ja kiva väriharmonia,vielä kun kokonaisuuteen lisää hitusen punaista.

Takki on vanha ja ostin sen aikoinaan Spr:n kirpparilta parilla eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.