25.2.2018

LEO takki & asiaa lasten talvilomasta




 Terveisiä Siperiasta, tai tällainen fiilis on, nimittäin pakkaset paukkuu oikein urakalla.
  Ei oo viime päivinä huvittanut lähteä mitään asukuvia ottamaan, sen verran kylmä. Onneksi on kaappi täynnä tekoturkistakkeja, nimittäin näillä keleillä niille löytyy käyttöä.


 Mulla oli eilen oikein kunnon itseni hemmottelu ilta. Ei tarvi kauneushoitoloihin lähteä, kun pystyy tekemään edullisesti kotonakin kaikki :)  Laitoin hiuksiin XZ öljyhoidon, jota oon vuosikaudet käyttäny ja todennu todella hyväksi hiuksilleni ja ennen kaikkea päänahka tykkää. Värjäsin kulmakarvat ja tästä tuleekin ihan oma postaus, sillä löysin niin hyvän aineen ja oon  ihan fiiliksissä siitä. Tein myös kasvokuorinnan ja jalkakylvyn, eli kunnon pakkaspäivän hemmottelu oli eilen.  






 Lapsilla alkoi nyt talviloma, kun talossa asuu teini ja yksi varhaisteini, joka seuraa isoveljen jalanjäkiä, tämä tarkoittaa sitä, että pelikonsoli huutaa 24/7 viikon ajan :) Pojat lukittuna omissa huoneissa ovet kiinni ja kukaan ei liiku mihkään, ellei komennusta tuli äidiltä ja nälkä iske :) 

Yritin yks päivä ehdottaa nuoremmalle pojalle legoja, siis niitä "isojen" poikien legoja, että leikkis välillä niillä ja eikä vaan Pleikkarilla, niin poika kattoi mua sillä ilmeellä, että et oo äiti tosissas :) 

Nykyään lapset ei liiku mihkään, kännykkä kädessä joka paikassa, jos edes ehdotat kymmenen tikkua laudalla leikkiä, mitä mun nuoruudessa leikittiin, saat hyvät naurut. Toki kyllä somehulluutta on ihan aikustenkin keskuudessa ja kyllä mä myönnän, että välillä itsekkin sorrun siihen. Nykyään kun pelejä pystyy pelaamaan netissäkin kavereiden kanssa, sosiaalinen kanssakäyminen käy pelien välityksellä. 

 Oltiin laivalla viime kesänä ja juteltiin yhden pariskunnan kanssa, jotka sanoi samaa, että laivalle lapset kyllä haluaa, mutta ostamaan karkkia Taxfreestä ja sen jälkeen hyttiin näppäilemään kännykkää, eli tekemään samaa mitä voisi tehdä kotonakin, tätä se on nykyään :)







 Hiihtoloma, talviloma millä sitä nyt haluaakaan kutsua tuo varmasti moneen perheeseen/talouteen suuria murheita. Lapset ovat viikon kotona, joka tarkoittaa että kouluruokaa ei saada ja rahaa pitää löytyä ruokaan. Miten rikkaus se onkaan, että Suomessa on ilmainen kouluruoka.

 Lapset puhuu niin koulussa kuin päiväkodeissa, minne meinaavat mennä tai mitä meinaavat lomalla tehdä. Oot just suunnitellut todella jännittävän (tanhupalloa matkien) talviretken pulkkamäkeen herkullisten eväiden kera WOW, kun kuulet lapsen sanovan, äiti Reinon perhe lähtee talvilomalla ulkomaille miksi me ei mennä? Mikä paine tästä syntyy varmasti monelle lapselle, kun muut kertovat ihanasta lomastaan ja kaikesta mitä ovat tehneet, kun itse olet viettänyt vaan perheen kesken aikaa, mutta teillä on ollut niin kivaa, ootte pelanneet yhdessä lautapelejä koko perhe, on tullut valvottu myöhään ja tehty talvisia kävelyretkiä, mutta eihän nämä ole mitään muiden ulkomaanmatkojen rinnalla. 

Me ei lähdetä mihinkään ulkomaille,oltiin viikko sitten Helsingissä äiti-poika laatuaikaa viettämässä ja ennen reissua jo sanoin pojalle, että tämä on sitten se talviloman reissu, vaikka tehtiinki se etukäteen. Mies ja vanhempi poika lähtee päiväreissulle Tampereelle ja me jäädään nuoremman kanssa kotia, eli me ei tehdä mitään sen kummempaa. Pojat nauttii pelkästään siitä, että ei ole aikasia herätyksiä, ei läksyjä, eikä kokeita, joten pelkkä sana loma tuo niille hymyn suupieliin :)




Takki Bubbleroom
Kengät H&M
Lakki H&M
Housut Vero Moda
Laukku Glitter
Aurinkolasit H&M
Paita Ganni

3 kommenttia:

  1. Niin totta tämä kirjotus loma voi olla kova taakka moneen talouteen.vitsit toi takki on upea -Tiia

    VastaaPoista
  2. Leo takit on kyllä niin upeita ja klassinen kuosi joka on aina muotia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosi kovaa leokuosista ja oon aina tykännyt, eikä kyllästymistä ole havaittavissa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.