5.8.2014

Suussa sulava tonnikalapiirakka







-Abban tomaattitonnikalaa 2prk (se pitää olla juuri Abban omaa)
-Ananasta
-Emmental juustoraastetta
-Fetajuustoa
-Sunnuntai piirakkataikina
-Smetanaa 1 purkki
-Sipulia (omaani ei tullu sipulia koska en syö sitä,joten se ei ole välttämätön)


Kuullota tonnikala (ei nestettä pois tonnikalasta) paistinpannulla pari minuuttia (pannulle ei rasvaa eikä öljyä)
Lisää joukkoon ananas,feta,smetana,juustoraaste ja sekoita/kuullota ne keskenään( sekoita vielä noin minuutin ajan)

Huom.Juustoraaste sekoitetaan myös pannulla muiden aineiden kanssa,ei kuin tavalisesti, että laitat juustoraasteen lopuksi.

Kaada seos piirakkataikinan päälle ja laita uuniin noin.30-45minuuttia.
Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Itse leikkasin palan liian aikaisin sen takia vähän valahtaneempi kuva :) no ei se makuun vaikuta :)


Tämä piirakka resepti eroaa muista siinä,että kuullotat ainesosat ennen uuniin laittamista. Kuullottaminen vie ylimääräisen nesteen pois.

Tämä piirakka on niin hyvää. Meillä tyhjenee todella nopeasti yksi vuoka kun teen tämän.



1 kommentti:

  1. Kokeiltu on ja todella hyvää ,suosittelen.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.