22.2.2018

Torstai 20:30
 Mitä......

............teet juuri nyt?


Istun koneella ja kirjoitan tätä postausta. Samalla vastailen Wilmassa opettajalle, nimittäin nuorempi poika on ollut vähän levoton koulussa. 

....on päälläsi?

Yöpaita, villasukat ja hartioilla viltti, sillä täälä ollaan flunssan kourissa. Tuoksun vicksille, sillä sitä olen levittänyt rintakehään, että henki kulkisi paremmin :) Yhdellä kädellä pystyy laskemaan mun flunssat viimeisen kymmenen vuoden sisällä. Kuumetta ei ole, mutta nenä tukossa ja voimaton olo...........ostit viimeksi kaupasta?

Tänään kävin hakemassa avocadoa, mansikoita ja mustikoita, sekä kurkkupastilleja. Oman mielen piristykseksi mukaan lähti myös ruusukimppu........olet tehnyt tänään illalla?

Leikkasin miehen ja vanhemman pojat hiukset,sekä maannut sohvalla ja kattonnu Netflixistä mm. klassisen Prinssille morsian leffan, tämä oli mun nuoruudessa yksi lemppareista.

 ........olet syönyt tänään?

Lasagnea, sekä marjoja ja hedelmiä. Jälkkäriksi donitseja, kipeänä kun on lupa syödä herkkuja :)

......mitä vielä meinaat tehdä?

Pian ajattelin katsoa yökylässä Maria Veitola ohjelman.


...hyvää ja huonoa tässä päivässä?

Nenän tukkoisuus tietysti on se huono asia. Kun äiti sairastaa, eikä ole koko ajan touhuamassa jotain, perheen muut jäsenet menevät offline tilaan. Tiskipöytä täynnä tiskejä, ilmeisesti miehet luulee, että nämä puhdistuu itsestään, kukaan ei ala tiskaamaan vapaasta tahdosta, Roskapussit odottaa eteisessä viejäänsä ja niiden yli vaan hypätään jos pitää ulko-ovesta päästä ulos, pyykkikori senku täyttyy. Koriin viedään vaan likasia vaatteita, mutta konetta ei kukaan viitsi täyttää, tullaan vaan sanomaan, että ei ole sukkia puhtaana. Voisiko tähän sanoa, että äideillä ei ole aikaa sairastella :)


Hyvää tässä päivässä on esim.pojan tuoma hyvä numero ruotsin kokeesta. Poika oli itsestään niin ylpeä (myös äiti) sillä tämä on yksi aine, jossa on ollut vaikeuksia ja kovasti ollaan sitä treenattu.


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.