14.2.2018

Mustien sukkiksien kammo & sama asu -> kahdet eri kengät
Mustat sukkahousut, asuste jota oon vierastanut niin kauan kun vaan muistan. Ja siis nyt en tarkoita niitä tosi paksuja sukkiksia vaan näitä perus ohuita. Oon tähän mennessä aina ollut enempi CAMEL tai SUN väristen sukkiksien käyttäjä. 

Mustat sukkikset kuului ennen mulla kahteen eri lokerikkoon 

a) vanhoille naisille (jaa-a mitäköhän ikää tämä sitten tarkoittaa heh)
 b) hautajaisiin

Ennakkoluuloni sai nyt siirtyä sivuun, sillä annoin mustille sukkiksille nyt mahdollisuuden. Täytyy sanoa, että ei mulla kyllä vanha olo tule, enkä ole menossa hautajaisiin, että silleen nappi suoritus.


Mä tykkään kyllä hameista, mutta talvisin ne jää kyllä vähäisemmälle käytölle. Tässä on ollut kunnon kaappien raivaus kirppismyynnin takia ja siinä rytäkässä löysin kuvien mustan ihan perus trikoisen hameen, eli hameen jossa on kuminauhavyötärö. Tätä trikoohametta on tullut joskus pidettyä kesäisin, mutta neuleen kanssa se menee yhtä hyvin näin talvellakin. 

Kokeilin muuten samaa asua eri tyylisten kenkien kanssa. Valkoset Addut toisessa ja sitten vähän ryhdikkäämpää touchia, eli trikoohame nilkkureiden kanssa.  


Näistä vaatehöpinöistä tulikin mieleen ja mihin törmäsin viime viikolla. H&M on alkanut kanssa ottamaan maksua, jos ostokset laitetaan pussiin WHAT. Mikään ei ole siis enää ilmaista, vaan myyjä kysyi otatko pussin ja se muuten maksaa nykyään. Pitää vissiin mennä ens kerralla vaateostoksille K-kaupan pussin kanssa :) Eihän se parikymmentä senttiä paljoa ole, mutta silti.

Mun ja nuorimmaisen pojan yhteinen minireissu Helsinkiin lähenee ja sinne suuntamme perjantaina. Lähdemme viettämään äiti poika laatuaikaa. Mun teini ei enää piittaa näistä reissuista ja jos se nyt johki haluaa lähteä niin mielummin isänsä kanssa. Nuorimmaisen pojan toive on jo pidemmän aikaa ollut, että ihan sama minne mennään, jos saisi reissun takia olla yhden päivän koulusta pois, tämän toiveen siis nyt toteutin pojalle. Otettiin eri hotelli kuin viimeksi ja tästä reissusta on varmaan myöhemmin tulossa ihan oma postaus. Instasta kannattaa seurailla nimellä _meea_

Niin ja varasin kampaajalle ajan, torstaina hiukset lyhenee :)

Nilkkurit Din Sko
Tennarit Adidas
Takki H&M
Laukku Valentino
Aurinkolasit Ray Ban
Neule Zara
Hame Seppälä

8 kommenttia:

 1. Tää on jännää, miten mielikuvat joidenkin vaatteiden sopivuudesta jollekin muodostuu. Usein olen lukenut valitusta siitä, miten nuo ihonväriset sukkahousut on niin mummot tai vanhanaikaiset. Kuitenkin ohuet laadukkaat ihonväriset sukkahousut on kuitenkin "meikki" säärille, jota ei edes huomaa kuin todella läheltä. Harvoin kenenkään sääret on niin virheettömät, ettei sukkahousujen käyttö parantaisi niitä. Mutta kyllä mun mielestä myös värit on ihan ok. Usein nuo ihonväriset näyttää kylmiltä talvella, vaikkei siinä mitään eroa lämpimyyden suhteen olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten ihan totta, että sukkahousut ovat meikki säärille ja se että ihonväriset sukkikset näyttää vähän kylmille talvella. Joo siis nämä mielikuvat saattaa olla välillä niin hassuja ja outoja :)

   Poista
 2. Ostoskassithan eivät ole muuttuneet maksullisiksi rahastuksen vuoksi, vaan siksi, että vähennettäisiin muovijätettä maailmasta. Kannattaa alkaa kuljettamaan mukana kangaskassia, säästyy sekä rahaa että luontoa :)

  VastaaPoista
 3. Aika lapsellista valittaa muovikassin maksullisuudesta:D Mieti miten paljon muovia säästyy, kun jokaiselle pikkuostokselle ei olla pyytelemässä muovipussia... Ei kukaan niistä kaupan maksullisista pusseistakaan valita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt oli sarkastinen vitsi, kyllä mä ihan tiedän syyn miksi niistä pyydetään nykyään rahaa. Ja hyvän asian takia kyllä. Kangaskassi on nykyään mukana :)

   Poista
 4. Voi Jeesus näitä mielensäpahottajia. Muovipussi juttu oli Mealta ihan vaan vitsi jonka mä kyllä ihan ymmärsin. Varmasti Mea tietää oikean syyn. Jos joku on lapsellinen niin se joka tulee toisen blogiin haukkumaan toista. Ihana asu Mea.

  VastaaPoista
 5. Just just ilmeisesti huumoria ei kaikilla. Outoa se oli itsellekki aluksi kun piti maksaa pussista vaikka varsin hyvin tiedän syyn miksi näin on. Ja kyllä mä ainakin manailen kaupan pussin hintoja. Oon muuten kans mieltäny mustat sukkikset hautajaisii mutta tosi hyvältä näyttää sun päällä.

  VastaaPoista
 6. Talvella en juuri tennareita käytä, mutta nilkkureita kyllä. Ja useimmiten niiden seurana on PAKSUT mustat sukkahousut. Mulla on melkein samanlaiset nilkkurit, jotka on joskus kesälläkin jalassa. Ihonväristen sukkahousujen kanssa, tietysti. Mustat sukkahousut kun vaan näyttävät liian lämpimältä kesällä, niinkuin ihonväriset sukkahousut näyttävät liian kylmiltä talvella. Ilman sukkahousuja en kyllä pärjäisi mitenkään.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.