19.7.2015

Style tips


Pitkästä aikaa vähän kollaaseja ajattelin postata. Kokosin tähän asukokonaisuuksia,millaisia asuja itse tykkäisin pitää. Hakusessa itselläni olisi nyt valkoiset sirommat tennarit ja olen huomannut että Reebok näyttäisi olevan taas kovassa suosiossa. Vaikka Nike - fani olenkin olisi kiva saada  kokeilla jotain muutakin merkkiä välillä ja nämä Reebokin tennarit näyttivät kivalle. 

Pitkä takki,kuluneet farkut ja sporttisempi paita on juuri sitä tyyliä josta itse pidän. Raikas kokonaisuus ja samalla hyvin street style henkinen eli juuri se tyyli mistä pidän.
Tennarit Reebok
Farkut Zara
Takki H&M
Paita Nike


Toinen mitä olen pistänyt merkille on ribbineuloksen tuleminen/näkyminen kauppojen hyllyillä niin paidoissa kuin hameissa. Niissä kannattaa aina ottaa yksi numero pienempi mitä normaalisti käyttää,sillä ribbineulos on todella venyvää ja jos se on liian iso päällä se ei ole istuva eikä näytä hyvälle.  Kynähameita kun tykkään pitää, niin tässä olisi kiva kokonaisuus esim. vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.Tässä taas jatkuu tämän vihreän ja oranssin yhdistelmä ja tarkoitus olisi tässäkin asussa tuoda se väripilkku huulipunalla asuun mukaan.


Laukku/lompakko Michael Kors
Hihaton bleiseri Mango
Hame ja toppi H&M
Kengät H&M

Sitten vähän sporttisempaa lookkia. Oi oi noi kuullokkeet on niin hienot :) Perus urheilutopin sijaan kuvan tyylinen paita sopii mielestäni täydellisesti myös sportti- tyyliin.


Housut ja lenkkarit Nike
Paita Lulo CropLopuksi ehkä vähän boho-tyylistä lookkia ja jos ei tykkää pitää shortseja, niin hyvin tämä kombo toimii ihan farkkujen kanssakin.


Laukku Malene Birger
Hattu Zalando
Shortsit ja jakku H&M
Paita Mango
Kengät Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.