26.2.2018

Kulmakarvojen värjääminen kotona & kirppistakki
Viime postauksessa mainitsinkin, että värjäsin vk.loppuna kulmat ja ostin kaupasta todella hyvän aineen, jolla hekin joilla on vähän karvoja saavat raamit kasvoille :)  Opiskelu aikana me värjäiltiin paljon kulmia ja yleensä kampaamojen aineet ovat tehokkaampia kuin kaupan omat. Tämä aine todistaa, että kaupan  hyllyltäkin voi löytyä todella tehokas aine.

Mulla oli nuoruudessa todella paksut kulmat, mutta mitä vanhemmaksi tulen sitä harvemmin mulla kulmakarvat kasvaa. Ei tarvi juuri nyppiä, kun ei ole mitä nyppiä. Vaikka nuoruudessani oli muotia sheivata kaikki kulmakarvat pois (apua) siihen en langennut, eli syy miksi kulmani eivät kasva on ikuinen mysteeri ja varmasti moni potee samaa ongelmaa. Toki nykyään tehdään tatuoituja kulmia ja ties millä eri tekniikoilla, mutta tähän en ole vielä uskaltanut siirtyä, kenties seuraava etappi tulevaisuudessa.


Joudun siis joka aamu "maalaamaan" kasvoihin raamit, eli kulmakarvat. Ennen tein tämän kynällä, mutta nykyään siveltimellä, koska lopputulos on pehmeämpi. 

Kävelin kaupan hyllylle ja nappasin ensimmäisen aineen, joka käteeni osui, mitään aikaisempaa kokemusta tästä ei siis ollut. Tulin kotia ja alkasin värjäämään kulmia. Levitin väriä siis siihen tyyliin ja muotoon, millä joka aamukin värjään ja jos meni jostain kohtaa huti otin topsilla pois.

En nyt muista kuinka kauan annoin vaikuttaa,koska mä en ikinä ohjeita orjallisesti noudata, sen verran monet kulmat on tullut värjäiltyä niin itselleni kuin aikoinaan asiakkaille :) Mutta laatikosta löytyy tarkat ohjeet, jos itse tarvitset niitä. Toki sen tiedän, että jos ei ole karvoja mihin väri pystyy tarttumaan, väri tarttuu ihoon. Tässä tapauksessa sillä ei ollut väliä, nimittäin kun tarkasti levitti ainetta, tämä väri sai sen yleisilmeen kuin sinulla olisi kulmat. Voin kertoa, että oon ihan fiiliksissä miehelle täpissyt, että kato mulla on kulmat, enkä ole edes meikannut. Aamuisin on niin outoa herätä ja katsoa peiliin, sillä mulla on jonkin sortin kulmakarvat, mitä ei ole ollut 25 vuoteen :) Eli suosittelen kokeilemaan.Sitten muihin aiheisiin, kuten uutisissa tavataan sanoa. Löysin SPR:n kirpparilta alkuvuodesta mustan ihanan tekoturkistakin viidellä eurolla. Takki on ihanan pehmeä ja sellanen vähän reilumpi, mutta kylmillä ilmoilla mikäs sen ihanampaa kun heittää tämä takki niskaan niin ei ole pelkoa että tulee kylmä.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki ♥ Kirppiksiltä löytää kyllä välillä aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, välillä on tullut tehtyä tosi hyviä löytöjä kirppiksiltä :)

   Poista
 2. Oi tätä pitää testata. Kiitti vinkistä 😊

  VastaaPoista
 3. Mistä kaupasta ostit värin?

  VastaaPoista
 4. Upea toi sun look ja tosi hyvä kirppislöytö

  VastaaPoista
 5. Mulla ei myöskään kasva kulmakarvat joten tätä pitää todellakin testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, mä ainakin tykkäsin ja 4 päivää värjäyksestä,eikä ole vielä väri lähteny kulmista :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.