5.11.2017

Fun weekend


Niin mukava vk.loppu takana. Vaasan yöelämä on jo kauan kaivannut uusia tuulia ja vihdoinkin tähän saatiin muutos, kun uusi yökerho avasi perjantaina ovensa, entiseen Wildin tiloihin. Olin perjantaina Yökerho Teatron kutsuvieras illassa ja pääsin katsastamaan millainen tämä uusi yökerho on. 

Ilta oli niin mukava, meidän piti kyllä alunperin mennä kotia suoraan Teatrosta päin, mutta jostain syystä löydettiin itsemme loppu-illasta Antti Tuiskun keikalta :) Nämä extempore tekemiset yleensä on just niitä parhaita iltoja ja niin oli myös tämä. Lauantaina ei ehkä ollut mikään ihan parhain olotila ja kun koko illan oli hillunut korkkareissa, niin voin kertoa että jalat huusi hoosiannaa seuraava päivänä :)

 Lauantaina päivällä oli kummitytön synttärit ja ilta otettiin ihan rauhassa ja katottiin nuoremman pojan kanssa Possea ja mä nukahdin sohvalle.

Tänään käytiin haudoilla viemässä kynttilät, mä tein Lasagnea ja ostettiin jälkkäriksi mokkaapalat jätskiä nam. Ehkä myöhemmin vielä laitetaan joku hyvä leffa pyörimään.Niin ja mitä tämän päivän asuun tulee, ostin hiljattain pidemmän mustan bleiserin ja tämä takki mulla oli päällä myös perjantaina baarissa nahkahameen kera. Tänään vaan ei ollut yhtään korkkari fiilis, vaan enempiki halusin jalkaan kaikista mukavimmat kengät ja ne on kyllä nämä PW Tennis Hu Adidaksen tennarit. Näin mukavia kenkiä et toisia löydä. Nämä on Pharrell Williams suunnitellu Adidakselle.

Tennareihin pääset paremmin tutustumaan täältä klikMonet mieltävät isot/näyttävät korvakorut, vain juhlatilaisuuksiin tai pitää niitä vain juhlavaatteiden kanssa. Mä rikoin tätä sääntöä, nimittäin mun mielestä isoja korviksia voi pitää ihan tennarityylissäkin, eikä ne enää ole vaan juhlavaate asuste, niin kuin ehkä ennen ajateltiin.


Kengät Adidas
Bleiseri H&M
Laukku Gina Tricot
Housut Only
Paita Ganni
Korvikset H&M

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.