16.11.2017

Bonjour & joulumuffinssit
Viikonloppuna olisi tiedossa kavereiden järjestämät pikkujoulut. Tänään käytiin pikaisesti keskustassa, etsimässä vaatteita bileisiin. Pari yläosaa ostin, joten nyt enää kaapista jokin vanha alaosa, niin asu on valmiina. Ostin mustan samettisen paidan ja haalean rosa/nude värisen satiinipaidan, jompi kumpi olisi siis tarkoitus laittaa päälle,hyym mutta kumpiko?Baskerit tulevat taas ja mulle tulee niin mieleen mun edesmennyt mumma, joka oli kova baskerin käyttäjä. Voin rehellisesti sanoa, että tämän hatun asetteluun meni tovi ja näytin aluksi ihan kärpässienellä, kun ensimmäistä kertaa länttäsin baskerin päähän (toki miehen mielestä näytän ehkä vieläkin heh)

 Pariisi-vibes tulee kyllä heti mieleen ja vaikka aluksi olin vähän kiikun kaakun sitä mieltä, että joo laatikon pohjalle jää ehkä tämä hattu, niin nyt sain hirveen inspiksen kokeilla baskeria eri vaatteiden ja tyylien kanssa. Kesti siis hiukan tottua tähän kärpäslätsään :)


Joulu lähenee ja mua puri tänään leipurikärpänen, joten tein muffinsseja joulukuvilla tietty :) 
Tein suklaamuffinsseja ja päälliseen käytin sokerimassaa.


2 kommenttia:

 1. Ihania!! En ehkä kestä miten söpöjä noi muffinssit on :D Ja ihanalta toi baskeri näyttää. Ei yhtään kärpässieneltä, vaan ennemmin tulee mieleen Pariisi :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda :) Pojat tykkäs kovaa kun tulivat koulusta ja niitä odotti joulumuffinssit :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.