24.11.2017

Minttua
 Neule H&M
Kengät Nelly
Takki Mango
Housut Vero ModaPari päivää menny täysin jouluhuumassa,eli oon laittanu kaikki joulukoristeet jo esille. Hommasin kuulkaas jopa tekoluntakin siis lumispray pullon ja kun mä pääsen vauhtiin, niin voin kertoa että loppua ei meinannut tulla ja meinasi telkkarikin saada lumipeitteen heh :) Laitoin lumispraytä vihreään joulukuuseen, että siitä tulisi kivan utunen ja talvinen. En oo ikinä ollut mikään joulumattojen tai verhojen sisustajatyyppi, eli en tapaa vaihtaa eri vuodenaikojen takia eri mattoja jne. En muutenkaa niin hirveästi ostele sisustusjuttuja, se touhu ei ole mun juttu. Siksi tapaankin ostaa tyyliin valkoista ja harmaata tai mustaa niin en kyllästy helpolla.
 Jokatapauksessa naisella on oikeus muuttaa mielipidettään, eix vaan ja niin siinä vaan kävi, että kaksi punasävyistä mattoa meille muutti :) Ostin myös kovassa suosiossa olevan tonttuoven, eli sellainen pikkuinen ovi joka laitetaan lattianreunaan. Toiset tekee näitä itse, mä ostin Prismasta Johan Puun ja siihen settiin kuului myös pikkuinen puinen kuusi, sekä tikkaat.

Tein eilen jouluista piparkakku toffeeta ja nam siitä tuli hyvää. PS. Mun blogista löytyy fudge resepti ja tähän reseptiin lisäsin piparkakkumaustetta ja aika runsaasti, kannattaa kokeilla vie nimittäin kielen mennessään.8 kommenttia:

 1. Ihana toi neule,onko liikkeestä ostettu vai netistä tilattu?

  VastaaPoista
 2. Oi mintun väri natsaa tohon asuun täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on laitettu joulu jo valmiiksi. Lapset tykkää 😀T.Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä myös lapset innoissaan, kun koti on jouluinen :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.