18.12.2017

Helsinki & joulutunnelma
 Vk.lopun Helsingin reissulta palattu, oli kyllä niin ihana reissu <3 Helsingin jouluvalot oli kyllä ihan toista luokkaa, jos vertaa näitä meidän Vaasan jouluvaloja. Hienosti oli kaupunki koristeltu eri valoilla ja joulutunnelmaan todellakin pääsi, vaikka Helsingissä ei ollut yhtään lunta. Monessa kohtaa kaduilla oli joku kuoro laulamassa joululauluja, tämä vaan lisäsi joulumoodia, varsinkin yksi lapsikuori jotka lauloi niin hienosti, että pysähdyttiin kuuntelemaan.


Meidän reissulla tosiaan juhlittiin mun synttäreitä, meidän hääpäivää, sekä ostettiin viimeiset joululahjat pojille. Yövyttiin Lilla Roberts hotellissa, joka oli lähellä keskustaa. Meillä oli Lux huone, eli vähän isompi mitä normihuone on. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja huone oli siisti.Tilattiin sunnuntaiksi aamupala huoneeseen. Huoneessa oli lista,josta rastitit mitä haluat aamupalaksi, oli siis eri vaihtoehtoja ja ennen klo 11 illalla laitoit lapun oven kahvaan, josta henkilökunta kävi sen hakemassa. Ja toki kellon ajan sai valita, koska haluat nauttia aamiaisen.


Lauantai illalla lähdettiin keskustaan syömään ja drinksulle, tässä onkin mun asu siltä reissulta. Mangosta tilasin mustan satiinisen mekon, johon lisäsin vielä vyön.


 Koko kaupunki oli ihan täynnä ihmisiä ja monessa kaupassa sait jonottaa todella kauan. Miehen hermoja koeteltiin vaatekaupoissa :)


 Enimmäkseen tämän hetken lemppari vaatekaupassa pyörin moneen otteeseen, eli Mangossa. Zarassa toki piipahdin ja mitä niistä ostin tuleekin ihan oma postaus myöhemmin. Mua harvoin kukaan kutsuu Mea nimellä, enempi Mege nimeä käytetään (kaverit aikoinaan keksi tämän lempinimen mulle) Välillä kun joku kysyy mun nimeä, meinaa vahingossa tulla Mege ensimmäisenä :) Näin kävi Starbucks kahvilassa, kun tilasin niin ihanan gingerbread laten.


 Meillä lapset, varsinkin tämä nuorimmainen, niin jännittää joulu että se ei tiedä mitenkä päin se olis ja ei meinaa yhtään uni tulla, no ei enää montaa päivää onneksi tarvi hyppiä seinille :) 


Vanhempi poika ja mies lähti leffaan katsomaan ylläri niiden molempien lempparia, eli Star Wars elokuvaa. Me ei nuoremman pojan kanssa siitä piitata, jote me aletaan katsomaan pian joululeffoja.


 Nauti jokaisesta hetkestä ja päivästä, iloista elämäsi retkestä, mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3
8 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.