24.2.2016

Ruokaa + uudet ananasvadit H&M HOME:sta


Moikka virtuaaliystävät :) Aamulla aikaisin aamupala nassuun, lapset kouluun ja palaveriin. Illalla pitkä lenkki koiran kanssa, siivousta ja lasten kanssa elokuva - ilta.
Tehtiin eilen miehen kanssa kaalisoppaa tai kaalipataa, en oikein tiedä kumpaako kategoriaan se kuuluu kun periaatteessa tämä on niiden väliltä :) Mä teen meillä oikeastaan aina ruoat, mutta välillä tehdään miehen kanssa yhdessä.
Tässä ohje, mun tapoihin eikä mun käteen kuulu desimitta vaan mä oon sellanen sinne päin kokki :) Vettä kiehumaan isoon kattilaan, lisää nesteeseen lihaliemikuutio (me laitettiin 2kpl)  pilkotut kaalit, porkkanat ja annat niiden kiuhua. Paista ja mausta jauheliha, tämän jälkeen lisäät muut mausteet kaaliseokseen eli suolaa, siirappia, meiramia,mustaapippuria ja kuvasta unohtui riisi, halutessa tämän voi kyllä jättää poiskin.  Me maistettiin välillä taas lisättiin jotain maustetta ja taas maistettiin ja taas lisättiin, kunnes saavutimme täydellisen maun :) Siirappi oli meillä ainaki se mauste jota lisäsimme jatkuvasti. Kaikille on niin eri maku, joten sen oman löytää vaan maistamalla.
Haarukalla välillä kokeilet ovatko kaali ja porkkanat pehmeitä. Tämä seos oli aluksi nestemäisempää, mutta jääkaapissa se vetäytyy ja tulee sellaiseksi josta itse pidän enempi eli patamaiseksi.Helppo ja nopea ruoka tehdä ja tämä maistuu hieman kylmänäkin.


Tilasin H&M:stä nämä ihanat kultaiset ananasvadit. Otin kahta eri kokoa eli suurimman ja pienimmän.




   Nyt mun lemppari sarja päälle, eli Frendit pyörimään ja sohvalle ottamaan rennosti. Mukavaa keskiviikko iltaa kaikille <3




8 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat nämä lifestyle postaukset ovat tosi kivoja ja sun asukuvat on aina niin upeita. Onko sulla linkkiä noihin vateihin haluan kans ne ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka tässä linkki siihen pienempää
      http://www.hm.com/fi/product/39709?article=39709-A

      Poista
  2. Upeet ja herkullisen näköiset ruoat nam. Frendit on kyllä niin hyvä sarja. Onko sulla joku muu lemppari sarja? T. Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinkkuelämää on toinen aivan ehdoton favorite. Mä katon aika paljon eri sarjoja Sons of Anarchy on hyvä ja mitä hömppä juttuihin tulee niin Kardashian on yx mitä kattelen sielä täälä :) Niiden perheen läheisyys ja auttavaisuus toisia kohtaan on se miksi sitä tykkään kattoa.

      Poista
  3. Mä tykkään Kardashianista just samoista syistä ☺ Ihanan läheiset välit sisaruksilla. Mistä toi puinen alusta on?

    VastaaPoista
  4. Sun blogi on niin ihana ja inspiroiva t. Veera

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.