13.2.2016

Ystävänpäivä - rakkauden viikko
Ystävälle:

To my dear friend GG
I just want to say.......
I don´t know if I believe that you can find a husband who is your soulmate, but I definitely believe that you can find a friend who is your soul sister.
You are my best friend, my sister with a different father.
When I have a bad day, and I think my world is falling apart, You are the one who lifts me up and says everything is gonna be allright.
You have been by my side all these years and I don´t know what I would do without you.
My world wouldn´t be the same without you, and you allways have a place in my heart.
Lots of hugs


Kirjoitin yllä olevan tekstin ja lähetin sen ystävälleni. Seison jokaisen näiden sanojen takana ja vuosi vuodelta huomaan sen, kuinka tärkeä osa mun elämää tämä kyseinen ystävä on. Monet terapiatunnit on tullut säästettyä, kun tukena on näin ihana ystävä. Kun aloitan lauseen ystäväni tietää heti mihin sanaan tämä lause loppuu. En ole ikinä tapellut tämän ystävän kanssa, koska ei ole asiaa jota emme saisi puhumalla selväksi. Olemme niin samanlaisia, jopa välillä tuntuu että hän olisi kloonattu minä. Kun elämä on näyttänyt kurjat puolensa on tämä ystävä ollut minun tukena alusta asti, ilman että olisi koskaan arvostellut tai syyllistänyt minua. 

Ystävä- asia jota et rahalla saa
Ystävä- jonka jokainen ihminen tarvitsee
Ystävä- rahaakin arvokkaampi
Ystävä- elämä olisi kurjaa ilman tätä
Ystävä- tukena kurjinakin aikoina
Ystävä- jonka kanssa hankit ihania muistoja elämääsi
Ystävä-TÄRKEÄ


Mun miehelle: Lahja ei ehkä niin kummosempi, mutta teksti ja ajatus sitäkin tärkeämpi.

Meloniherkkuja- ostin Minimanista pienen sydän muotin ja sillä tein melonista sydän kuvioita. Lopuksi tein herkku vartaita, johon melonin lisäksi laitoin sydän marmeladikarkkeja.
Ostin Tokmannista donitsivuoan ja tein tänään näitä herkkuja. Käytin näiden tekoon valmista pussia, jossa pussin sisältöön lisätään vaan vesi ja rasva. Kuorrutteeksi laitoin Nutella- suklaata ja nonparelleja.
 Hyvää ystävänpäivää kaikille <3


1 kommentti:

  1. Sanat ei riitä kertomaan kuinka arvokasta on omistaa kaltaisesi ystävä. Ei se määrä vaan se laatu:) Voi vide kun on hyvännäköiset vartaat!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.