1.2.2016

New week & not the best start


Sniif sniif, nenä niin tukossa että en meinaa millää saada nukuttua. No viime yönä löysin vihdoin hyvän asennon, missä oli hyvä maata eikä mihinkään kohtaan sattunu ja hengitys kulki suht. hyvin. Klo oli puol 3 yöllä ja vihdoin silmät rupes menemään kiinni. Ehdin pari minuuttia nukkua, kunnes eteisestä alkoi kuulua meteliä, menin katsomaan mitä ihmettä sielä tapahtuu. No eteisen lattialla istui nuorin poika ja pitkin lattiaa oli oksennusta. Yök no ei auttanu muuta kuin alkaa siivoamaan yrjöjä, laittaa pojalle ämpäri viereen ja hoitaa pikku potilasta. Poika nukahti, mutta mun oli taas vaikea saada unen päästä kiinni. Pyörin ja hyörin, uni ei tullut niin mitä mä tein no aloin googlettaan ja mitäs mä löysin? Löysin eri nettisivuja jossa porukka puhui mun blogista/mun vaatteista.
Kumisaappaat ja pörrötakit oli saanut ihmiset puhumaan ja kyselemään toisiltaan mistä saavat samanlaiset vaatteet. Yritän kyllä aina laittaa tänne mistä mikin tuote on, mutta jos jatkossa haluat kysyä jotain tarkemmin laita ihmeessä kommenttia kyllä mä vastaan, niin ei tarvi mennä muille sivuilla haahuilemaan ja kyselmään mun vaatteista :)
Tämä päivä menty niin puoli ummikkona ja ulkonäkökin on sen mukainen, saas nähä millainen on ens yö.Kurjaa katsoa kun pieneen potilaaseen sattuu ja kipeenä äiti vaan osaa kuulemma auttaa ei isä, joten rohtoja naamaan että jaksan itse hoitaa kipeänä toista  :) Kuvat ovat instakuvia ja viikon lopulta, ei sinänsä liity tekstiin mutta just nyt huvitti laittaa nämä kuvat.


4 kommenttia:

 1. Vitsit sä oot nätti ja upea.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs ja kaunis mutsi sun pojilla. Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia sinne. Kirjoitat ihanan rehellisesti etkä esitä mitään tykkään tosi kovaa sun blogista.

  VastaaPoista
 4. Jumatsukka 35v ja paremman näköinen kuin monet parikymppiset. Tsemppii sinne ja pikku miehelle paranemisia.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.