15.2.2016

Kookosjäätelö + Sushi


Mä oon todella kranttu/nirso mitä tulee ruokaan. Nuorempana olin paljon pahempi ja mistään hinnasta en edes suostunut maistamaan jos näin että ruoan ulkonäkö ei miellyttänyt. Nyt vanhempana oon oppinut edes maistamaan ruokaa ja monesta inhokki ruoasta on tullut mun lemppareita. Aika paljon syön "silmilläni" eli jos ruoka näyttää kaamealle tai tuoksu ei miellytä en yksinkertaisesti pysty syömään sitä. Oon todella oksennus herkkä tyyppi. Ala-asteella mun opettaja pakotti syömään aina kaikki ruoat, se istui vieressä jos ei ruoka mennyt alas. Ja muistan päivän kun en syönyt punakaalia, kunnes opettaja näki sen tuli istumaan mun viereen ja se oli syötävä. Hyi samperi maistan sen maun vieläkin suussani, kun se piti väkipakolla syödä ja oksennus meinas tulla. Tänä päivänäkään mä en pysty syömään sitä, koska siitä jäi kauhea kammo/muisto.
Omille lapsille mulla se on se sääntö, maistaa pitää mutta ketään ei pakoteta syömään jos ei tykkää. En usko siihen kasvatus menetelmään, että jos pakottaa syömään niin tulee kaikki ruokainen/oppii pitämään monesta ruoasta.
Noh nyt näihin kuviin, eli mun mies tykkää yli kovaa sushi ruoasta ja se on monesti pyytänyt et edes maistaisin sitä ruokaa.  Mies oli kuullu paljon kehuja Pirkan pakaste sushista ja ostimme sitte sitä.
Puikoilla syöminen ei tuottanut ongelmia, ihme kumma muistissa oli vielä köksän tunnin opit. Otin yhden rullan dippasin sen ja ei muutakun ääntä kohden.  Hy### hel####ti siis tää on aivan hirveetä sanoin mun miehelle. Mies vaan tokas lopeta nyt, yli hyvää tää on ja se jatkoi syömistä, kun vaimo vastapäätä meinas kuolla ja kako minkä kerkes. Äkkiä limsaa päälle, että järkky kalan maku lähtis pois suusta. Onnex ei oltu hienosti syömässä jossain ravintolassa. Olis ollu kiva näky, kun toinen melki yrjöö ja toinen hymyissä suin nauttii hyvästä ruoasta.
Mutta mä maistoin jeee pieni asia, mutta nyt voin sanoa että olen maistanut sushia, tämä ei olisi ennen tullut edes kuuloonkaan, joten olen kasvanut aikuiseksi heh :)

Sitten näihin jälkkäreihin mun mies pitää kookoksesta, joten ostin Lidl:stä nämä kookosjäätelöt. Jätski oli ihanasti kookoskuoressa ja niitä oli paketissa 2kpl. Todella hyviä, vaikka mä en ole niin kookoksen ystävä nämä vei kyllä mennessään. Sanoinki miehelle että näitä pitää hakea lisää. Kuoret mä pesin ja säästin, jos tulee jokin tarve uusiokäytölle tai innostun askartelemaan.Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

3 kommenttia:

 1. Vau, ihanan näköistä jäätelöä, pitääpäs käydä Lidlessä! :D Suosittelen hakemaan sushia Rewell centerin Magokorosta, taatusti tuoretta ja hyvänlaatuista! Ja jos et raasta kalasta tykkää niin, kokeile avokadolla, kurkulla tai katkaravuilla. Pakastesushit eivät ole mistään kotoisin, varaa pakastimen tilan mieluummin jäätelöille! ;) Mukavaa viikon jatkoa ja toivottavasti kokeilet sushia toistekin!
  /Heidi

  VastaaPoista
 2. Olen siitä asti kytännyt paikallisesta Lidlistä näitä jäätelöitä, kun luin tämän postauksesi :) Olen nimittäin hullu kookosfani! Kuulema kausituotteita tulee 4x vuodessa joten kyttäilen nyt Lidlin mainoslehtiä milloinko näitä saapuisi :)

  Sinulla on muuten aivan ihana blogi, saan sinulta todella paljon inspiraatiota! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 Mä odotan kans että näitä jätskejä tulis lisää ja heti kun tulee ostan kyllä pari pakettia varuuksi pakastimeen ettei ihan heti lopu :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.