30.8.2015

Casual chic






 // Aurinkoista sunnuntaita kaikille :) Rennoilla collegehousuilla,nahkatakilla ja tietysti hatulla mentiin tämä päivä.Nämä housut ovat niin rennot jalassa, ei tarvi pelätä että jostain kiristäisi tai puristaisi ja olen just sillä tuulella tänään etten jaksa mitään ns. ahdistusvaatteita vaan rentoa ja mukavaa sen olla pitää :) Sen sijaan että yhdistäisin tennarit tai lenkkarit collegehousujen kanssa, päätin yhdistää Michael Korsin sandaalit.
 Mies lähti tampereelle ja ollaan poikien kanssa päinsä kotona. Ensin pojan judo harkat, tämän jälkeen olisi tarkoitus leikata meidän koiralle uusi ja lyhyempi lookki. Leikkaan aina meidän koiran turkin itse, vaikka en mikään trimmauksen ammattilainen ole niin mielestäni ihan siistin siitä saan.
Ensi viikko tuo uusia tuulia tullessaan ja niistä kerron myöhemmin lisää.


Collegehousut H&M
Nahkatakki Lindex
Sandaalit Michael Kors






4 kommenttia:

  1. I love your style. Beautiful Mea ☺ - Kaitlyn-

    VastaaPoista
  2. Olen ennen mieltänyt colleget ns.kotihousuiksi mutta sun tyylistäsi sain inspiraation ja nykyään kun menen kaupungille ja haluan coolia mutta rentoa tyyliä niin laitan kanssa nahkatakin ja collegehousut. Sun monipuolinen tyyli on todella inspiroivaa. - Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet saanut tyylistäni ispiraatiota. Rento street style tyyli on se parhain ja mukavin tyyli :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.