5.8.2015

MOOD

 // Aloitetaan tämä postaus hieman purnaamalla, kun pistää niin vihaksi. Viime viikolla meidän pihasta varastettiin pojan maastopyörä. Aina pyöriä varastetaan joo tiedän ja varsinkin näin kesällä,mutta se että tullaan toisten takapihalle asti on jotain niin ns. lähelle tulemista. Se että itse nämä asiat käsitän aikuisena,mutta miten lohdutat poikaa joka itkee kun ei ole enää pyörää :(  Nähdä oma poika surullisena ja se että joku toinen on tämän aiheuttanut varastamalla toisten omaisuutta pistää vaan niin vihaksi ja surulliseksi myös oman mielen. 
Poika kysyi " äiti olet aina opettanut että toisten pihalle ei saa mennä ilman lupaa ja toisten tavaroihin ei saa koskea ja varastaminen on väärin,miksi sitten meidän pyörä vietiin eikö varastajan äiti ole kertonut sille että niin ei saa tehdä"  Hetken päästä poika vielä tokaisi  " äiti jos olisin tiennyt että joku tarvii noin kovaa pyörää niin olisin voinut antaa mun vanhan pyörän niin eisen olisi tarvinu varastaa"

Joka ikinen liike mitä näen ja kuulen nykyään meidän pihalla saa mut jo hieman harhaluuloiseksi,mutta tästä lähtien pidän enempi silmät auki.


No se siitä,eilen nyt sain sitten hinnoteltua ja vietyä kirppikselle tavaraa. Vein tavarat uuteen Combo kirppikselle. Tavarat ovat kirppiksellä myynnissä kaksi viikkoa, joten saan onneksi rauhassa siivota kaappeja ja viedä lisää tavaraa myyntiin. Vanhaa ulos uutta sisälle näin kävi eilen,sillä ensin vein vanhaa tavaraa myyntiin ja illemmalla ostin facekirppikseltä pöydän ja nyt alan sitten etsimään paikkaa tälle pöydälle :)


3 kommenttia:

 1. Kurjaa kun noin viedään omalta pihalta. Toivottavasti pojalla on jo parempi mieli. Onko kirppiksellä menny tavara kaupan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojalla on jo onneksi parempi mieli :) Tavaraa on mennyt hyvin kaupan, vaikka on ollut vasta yhden päivän nyt lisää vaan kaappeja kollaamaan :)

   Poista
 2. Mikä sun pöydän numero on niin voi tulla tekemään löytöjä? Sulla on niin hyvä maku!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.