11.8.2015

Kolmen egen body
//  Vk.loppuna rentouduttiin karavaanari alueella ja tuli kokeiltua mm. frisbeegolfia. Aika hauska laji ja aluksi kuvittelin että eihän se ole kuin frisbeen heittoa koriin daa yli helppoa,mutta yllätyin kuinka vaikeaa se oli. Odotin itseltäni hieman liikoja sillä kuvittelin osaavani tämän lajin jo ( en käsitä miksi niin kuvittelin) mutta olin niin huono että huonompaa heittäjää ei voi olla (paitsi mieheni) Frisbee lensi ihan jonnekki muualle kun sinne minne sen piti lentää dääm, no hauskaa meillä ainakin oli ja se on pääasia.
Tänään oli niin tunteikas aamu, sillä nyt se mun nuorimmainen poikakin aloitti koulun ja mulla ei ole enään tarhalaisia vaan "isoja poikia" sniif :(
Kysyin aamulla pojalta että saako äiti sitten antaa koulun pihalla sulle halin ja pusun kun vien sut,vastaus oli lyhyt ja ytimekäs ET SAA :) (Kuulemma muut näkee niin siksi en saa)
Pitää nauttia kyllä joka hetkestä,sillä vuodet menee niin nopeasti että ei huomaakkaan, kun ollaan jo siinä vaiheessa että pojat ovat aikuisia. Vanhempi poika joka täyttää ihan just 11v niin jo kyselee mopojen perään jne apua justiinhan se makasi vaunuissa ja lykin sitä pitkin pihaa.

Asusta sen verran,että olen niin hurahtanut näihin body- paitoihin. Kuvien bodyn ostin hiljattain 3€:lla Henkasta, Olen siivonnut vaatekaappiani ja kaivanut kirppistavaroita ja siinä lomassa löysin kuvien farkut. Farkut olivat vielä jokin aika sitten vähän kireämmät mitä nyt, sillä kesän aikana on lähteny jokunen kilo pois, mutta jotenkin isot ja väljät farkut oli juuri se mitä kireän yläosan kanssa kaipasinkin. On muuten mennyt todella hyvin tavara kaupan uudessa Combo kirppiksessä,en meinannut uskoa silmiäni kuin näin viikon saldon. Vielä toinen viikko on myynti aikaa,joten seuraavaksi kaivanki varaston läpi.6 kommenttia:

 1. Siis wautsi oot sä kyllä upea ja taas olit tehny edullisen löydön. Tosi rento ja cool asu. Mistä toi ihana koru on? T. Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on myös Hennesistä :) Jotenki body kaipasi jotain extraa ja koru oli juuri se mitä kokonaisuudesta puuttui.

   Poista
 2. En yhtään ihmettele että sun pöytä on tyhjentyny kirppiksellä. Sulla oli jo bloggareiden kirppiksellä kaikista parhain pöytä ☺ Oon kattonu sanaa bodyä saako kysyä minkä koon otit niin vähän tiedän onko pientä vai isoa mallia.

  VastaaPoista
 3. Noi bodyt on niin käteviä ja ihania! Sun asu on magee :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.