22.9.2016

Pitkä bomber takki




 Turun reissulta ostin myös tämän, pidemmän bomber takin.  Ihanan vihreän sävyinen ja kun malli on pidempi, kylmillä ilmoillakin tarkenee hyvin, kun takki peittää takamuksen heh. Pakko myöntää, että nämä valkoiset Nike Roshe Run tennarit oli pettymys ostos. Omista nämä myös mustana ja niistä oon tykännyt tosi kovaa. Kun kyse on valkoisista kengistä, on se tosi arka väri ja näihin tennareihin tarttuu kaikki lika mitä ikinä maa päällään kantaa ja helposti. Puhdistus on hankalaa, ja tästä materiaalista ei lika helpolla lähde pois, vaikka kuinka hinkkaisi kaikilla eri tököteillä. Valkoiset Reebok tennarit on ollut niin hyvät ja niistä saa liatkin tosi helpolla pois. Tosi harmi, sillä jalkaan nämä Niket on tosi hyvät.
Käytiin tänään Pokemoneja metsästämässä ja samalla reissulla napattiin nämä kuvat. Metsästyksen jälkeen käytiin Makuunissa hakemassa leffa ja nyt alkaakin perheilta ja koko sakki katotaan yhdessä Viidakko kirja. Mukavaa torstai-iltaa kaikille <3














Takki Zara
Housut Vero Moda
Paita H&M
Huivi Cubus
Tennarit Nike

8 kommenttia:

  1. Hieno takki ja hyvät sävyt asussa.

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana tyyli ja vitsit miten kiva takki.

    VastaaPoista
  3. Onko sulla zaran sivuille linkkiä tähän takkiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.zara.com/fi/en/woman/bombers/oversized-bomber-jacket-c835053p3648728.html

      Poista
  4. Mukavaa elokuvailtaa 😀

    VastaaPoista
  5. Heippa! Onko tää takki muuten minkä kokonen sulla? Mietin tässä kahden koon välillä.. että kuinka oversized se on? Kiitokset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mulla on yleensä S tai M koon vaatteet, mutta tämä takki on L kokoa.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.