26.8.2016

Insta and my life



Instakuvia ootte pyytänyt, joten tässä niitä nyt sitten tulee. Kaikki nämä kuvat oon kuvannut mun kännykällä. Ihan kaikkiin kuviin ei ole mitään sen kummosta selitystä/tarinaa, vaan ihan fiilispohjalta oon niitä kuvannut.
Siivottu koti ja tuoreet kukat, siinä on ihana yhdistelmä millä voi vk.lopun aloittaa hyvin. Oon aikaisemminkin puhunut siitä, että tapaan kerran viikossa ostaa tuoreita kukkia kotiin. Mikään kukkaexpertti mä en ole, vaan päinvastoin mä onnistun yleensä jopa kaktuksenki tappamaan.Mun anoppi onneksi tietää kukista ja siltä saan hyviä neuvoja kukkien hoitoon. Esim oletko tiennyt kun laitat ruusuja maljakkoon, että ne säilyy pidempään kauniina jos kukan terälehdet eivät osu veteen. Eli poista ruusun varresta kaikki terälehdet jotka meinaavat osua veteen ja tietysti muista vaihtaa joka päivä kukkien vesi. Tämä kikka on ainakin mulla toiminut ja ruusut säilynyt tämän ansiosta paljon pidempään kauniina.





Viime vk.loppuna käytiin siskoksien kanssa syömässä Strampenilla ja muistelemassa edesmenneen mumman elämää, sillä mun mumma oli aikoinaan töissä sielä.  Ootko muuten tiennyt, että mä tulen isosta perheestä. Meidän vanhemmilla on 6 lasta ja kyseessä ei ole uusioperhe, vaan ihan samasta puusta on kaikki veistetty. Mulla on 3 siskoa ja 2 veljeä, mä olen tytöistä nuorin. Siskoksien ikähaitari menee tätä luokkaa  45v, 43v, 37v, 36v, 34v ja 30v eli aikamoinen Kardashian perhe on kyseessä.




Mä en niin piittaa pullista ja harvoi syön niitä, mutta Omar munkki yym yym se on niin hyvää, että jos vaan pystyisi niin joka päivä voisin sellaisen syödä. Tiestysti jos niitä alkaa liian usein popsimaan tulis jo varmaan korvista ulos, joten pidetään tämä herkku sellana sielä täälä namina.



 Nyt on miehellä ja mulla omat kahvikupit, aika hauskat mun mielestä. Ostin ne Combo- kirppikseltä.
 Mun mielestä kiva lahjaidea jollekki esim tuparilahjaksi. Kupit myytiin 2kpl paketissa ja paketin hinta oli 5,50€




 Kaikki tuntuu hehkuttavan avokadoa leipän päällä. Noh tottakai mun piti tätä yhdistelmää kokeilla. Mä ketä oon tosi nirso, olin aluksi tosi skeptinen tämän suhteen,mutta turhaan sillä avokadoa leipän päälle osoittautui hyväksi yhdistelmäksi.





 Käytiin pari vuotta sitten miehen kanssa kaksistaan Lontoosta ja sielä koko reissun ajan syötiin aamupalaksi tyypillistä Englantilaista aamiaista eli pekonia, makkaraa, kananmunaa ja papuja. Mä en ollut aikasemmin ikinä syönyt papuja, mutta tämän reissun jälkeen innostuin niin kovaa, että oon silloin tällöin tehnyt meillä tämän tyylisen aamiaisen. Aika rasvainen ruoka on kyllä kyseessä, mutta tämä aamiainen tuo niin ihania muistoja mieleen meidän kesäreissusta, että ei se nyt haittaa ja maailmaan kaada,jos sielä täälä syö tämän rasvapommin.





Kauhean härdellin ja ressiviikon jälkeen lasi viiniä tekee hyvää.  Multa on joku teistä lukijoista joskus kysynyt, onko mulla arpia? Pari vuotta taaksepäin sain todella pahan haavan jalkaani ja haava oli niin paha, että meinasin itsekkin pyörtyä kun näin sen. Haava sattui tulemaan Halloween aikaan, mikä on sinänsä aika koomista. Harmi on se, että se tikattiin niin päin peetä, joten haavasta jäi mun iholle näkyvä ja pysyvä arpi. (Näkyy hieman kuvassa)




 Some, tämä ihana ja raivostuttava maailma, joka vie välillä niin mennessään. Somessa on paljon hyvää, mutta myös sitä huonoa. Välillä vaan tuntuu, että some vie aivan liikaa aikaa ja tämä aika on pois kaikesta muusta perheen touhuista. Jos ei sitä istu naama tietokoneen ruudussa kiinni, niin sitten sitä makaa sohvalla kännykkä kädessä. Tekis niin hyvää laittaa puhelin viikoksi kiinni ja sulkea kaikki laitteet millä ikinä pääseekään someen käsiksi, mutta eihän sitten ole mitään elämää. Pitäähän mun nyt saada tietää mitä naapurin Leenalla menee ja koska se tiskaa (heh) Miten ihmeessä sitä on pärjätty ennen vanhaan, tai toki on pärjätty kun muuta vaihtoehtoa ei ollut. Mun nuoruudessa sitä soitettiin lankapuhelimella ja kysyttiin onko Mea kotona? Istuttiin kauan lankapuhelin kädessä eteisessä, ei siis kuljettu pitkin kämppää puhelin kädessä niin kuin nyt. Välillä taustalta kuului sisaruksien ääniä, lopeta jo munki pitää saada soittaa. Ei mun nuoruudessa kännykällä mitään Pokemoneja etsitty pitkin kaupunkia, vaan leikittiin kymmenen tikkua laudalla ja tehtiin vaahteranlehdistä pillejä. Sit muistan kun tuli autoihin puhelimet voi vitsit se oli kova juttu ja vain ns.rikkailla oli tälläinen auto jossa oli puhelin ja yleensä ne oli avoautoja voi voi niitä aikoja. 

Se näistä höpinöistä, jos sulla on kysyttävää tai toivepostaus ideoita laita ihmeessä niitä tulemaan, joko kommentti kenttään tai mailiin.




12 kommenttia:

  1. Wau mitä kuvia t. Kirsi

    VastaaPoista
  2. Oi mä muistan kans kun tuli puhelimet autoihin. Ihania kuvia oot taas ottanut. Sun blogi on paras t. Henna

    VastaaPoista
  3. Hattuja ei oo näkynyt sulla hetkeen. Asupostaus siitä ois kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule oot lukenut mun ajatuksen, nimittäin hattupostaus on tulossa pian.

      Poista
  4. Sulla on niin monipuolinen blogi I love it

    VastaaPoista
  5. Laitoin mailiim toivepostaus idean t. Viivi

    VastaaPoista
  6. Mä laitoin kans mailiin toivomuksen.

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuvia ja kivat tekstit. Lontoo on kiva paikka lähden sinne uudestaan kuukauden päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit mä haluan kans sinne uudestaan :) Mukavaa reissua

      Poista
  8. Löysin blogisi tänään ja heti sain uutta inspistä syksyasuihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että sait inspiksiä ja iso kiitos kommentista :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.