4.8.2016

Kylie Jenner kynsilakat + Nerokas meikkivinkki


Kävin tänään kaupassa ja törmäsin hyllyllä Kylie Jennerin kynsilakkoihin. Tietysti minä joka haluaa kokeilla kaikkea uutta ostin heti heti paketin, vaikka en niin tarvi kynsilakkoja tällä hetkellä. Kylie on kova somestara ja sen meikit myydään heti loppuun. Vaihtoehtona oli muitakin sävypaketteja, mutta mä päädyin tähän valintaan. Paketti on tarroilla kiinnitettävä tavallaan laukku vaikka aluksi luulin, että se on vaan pelkkä pahvi joka tyyliin repästään auki ja heitetään roskiin. Mä koen kyllä itselleni helpommaksi ja käytännöllisemmäksi pitää lakkoja ihan vaan peilikaapissa ilman tätä pahvilaatikkoa. Paketti maksoi 19,90€ joten aika tyyris näin kerralla maksaa kynsilakoista ton verran. Yleensä kun ostan 2€ lakan ja sielä täälä. Kynsilakka kuivui nopeasti ja nyt jään seuraamaan pysyykö lakka hyvin kynsissä, joten siitä lisää infoa myöhemmin.
Ajattelin vinkata teille hieman eikoisemmasta tuotteesta, nimittäin miesten after shave balsamista ja tämä vinkki tulee meille naisille meikinalusvoiteeksi. Nivean after shave balm on kevyt ja tuntuu iholla viileältä, mutta hieman myös miehiseltä, onneksi tuoksu kuitenkin haihtuu iholta nopeasti, joten ei pelkoa että tuoksut miehelle koko päivän.Voide kosteuttaa, rauhoittaa ja silottaa ihon pintaa, sekä sopii hyvin myös rasvoittuvalle iholle.Tämä balsami ei sisällä alkoholia, joten se ei ärsytä ihoa laisinkaan. Meikkivoide/pohjustus tulee levittää, kun after shave balsami on iholla vielä kosteana, eikä ole ehtinyt täysin imeytyä ihoon. Tällöin meikki kiinnittyy paremmin voiteeseen ja pysyy kasvoilla paremmin. Tämän miesten voiteen ansiosta meikki pysyy kasvoilla pidempään kauniimpana/fressinä. Eli miestenosastolta löytyy ylläri meille naisille, tuotteella on hintaa vajaa 8€ eli ei paha investointi jos homma ei toimi sinun kasvoilla niin kuin haluaisit. Mä testasin tämän somehitin, en yleensä käytä mitään voidetta meikin alla mutta jatkossa tulen käyttämään, eli tämä partabalsami oli mun juttu.11 kommenttia:

 1. Wau kiitti Mea vinkistä, näitä täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Eikä mun miehellä on tota täytyy heti huomenna kokeilla. T. Hanna

  VastaaPoista
 3. Sulta saa kyllä niin paljo vinkkejä kiitos ihanasta blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta kommentista, piristi päivääni :)

   Poista
 4. Upeet kuvat taas ja hyvät vinkit. Huomenna ostoksille 😀

  VastaaPoista
 5. Hyvät sävyt lakoissa I like

  VastaaPoista
 6. Vaasan trendikkäin ja muodikkain blogi, josta saa paljon vinkkejä.

  VastaaPoista
 7. Ylläri toi miesten parta palsami.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 8. Toi balsami oli tosi hyvää kiitti vinkistä

  VastaaPoista
 9. Kävin tänään ostamassa tota balsamia, kynsilakat ostin vk.loppuna sori mä matkin sua :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat sävyt lakoissa ja täälä kans yksi balsamin perään huutaja se on niin hyvää ja kasvoista tulee raikkaat. t. Milla

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.