12.10.2014

Todellista hemmottelua


Eilen oli todella hemmottelupäivä, joka sisälsi kaikkea ihanaa. Ilta aloitettiin Gerbyn Hair Housesta,jossa bloggareita hemmoteltiin oikein kunnolla. Oli viiniä oli kuoharii jne. Ohjelmassa oli myös hiushoitoja,kampauksia,käsihierontaa,kynsien kestolakkausta. Itse valitsin käsihieronnan, sekä hiuksiini pikakampauksen. Hiuksiini tehtiin ihanat kiharat,jotka näkyvät aikaisemmin tehdyssä postauksessa
Tänä aamuna kiharat olivat vielä tallella ja sain nauttia näistä ihanista kiekuroista vielä yhden päivän :)
Hair Housessa oli myös tarjolla herkkuja,jotka meille tarjosi Catering-ravintola Kesmo
Kuten kuvassa näkyy kaiken tämän ihanuuden lisäksi pihalla meitä odotti valkoinen limusiini,joka kyyditsi meidät keskustaan.

Iso kiitos Hair Housen ihanalle henkilökunnalle todella ihanasta hemmottelupäivästä.

 Limusiini vei meidät Vaasan keskustassa sijaitsevaan Italialaiseen ravintolaan Marco Poloon. Jossa saimme nauttia Antipasto Misto Italianot eli juustoa,kinkkua,salamia. Nam nam voin kertoa, että tämä oli todella hyvää ja on ehdottomasti päästävä maistamaan tätä herkkua uudestaan.Joten taidan viedä meidän perheen sinne seuraavaksi syömään. Vaikka myönnän, että aluksi vähän kyseenalaistin tätä Antipastoa näillä ajatuksilla. Mikä ihme on tämä Antipasto ja apua oon tosi kranttu syömään mitään uutta,mitä jos en tykkää??. No onneksi rohkenin maistamaan tätä, nimittäin tästä sain ihania uusia makuelämyksiä ja kaikki osoittautui todella herkulliseksi.Eli ei pidä tuomita, ennen kuin maistaa näihän se menee :)
Jälkkäriksi söin niin hyvää Pannacottaa. Tämä sokeriherkku vie kyllä kielen mennessään.
Kaiken tämän pojan synttärihulinan jälkeen tällainen hemmottelu teki todella hyvää. Kiva vk.loppu siis takana kaikenpuolin.
1 kommentti:

  1. Ai kun ihanalta kuulosti,kaikille naisille aina joskus pieni hemmottelu tekis hyvää...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.