13.10.2014

Mustapippuria taskuissa

// Uusi viikko alkoi ja kun katoin syksyn kalenteria niin melkein joka vk.loppu on jotain menoa. Nyt tulevana vk.loppuna jatkuu meidän kolmen perheen illallinen osa 2.Viimeinen osa 3 on mun ja mun miehen vuoro ja meillä ei oo mitään tietoa vielä mitä aiotaan tarjota, saati mikä on meidän ohjelmanumero. Joten jos keksit jonkun hyvän ohjelmanumeron niin vinkkaa siitä mulle mailiin :)

Palatakseni tämän päivän asuuni niin jalassa näette nyt Janina F malliston kengät mustana. Eli ne kengät, jotka omistan myös viininpunaisena.Harvemmin ostan samanlaisia kenkiä kahdet,mutta kun tykästyin niihin niin kovaa ajattelin, että kyllä mustille kengille aina käyttöä löytyy. Vai meneekö tämäkin siihen,että uskottelen itselleni niin :)
Lainatakseni hieman lausetta lempisarjastani,eli Frendeistä:
Monica ostaa saappaat ja uskottelee Chandlerille, että näitä kenkiä tulee pidettyä paljon,koska ne sopii niin hameiden kuin housujen kanssa :) 
Chandler: "You said that you paid all that money because those boots go with skirts, dresses, and pants"

Hain aamulla tämän harmaan takin varastosta ja ihmettelin mitä hitsin muruja mulla on taskut täynnä,kunnes tajusin että taskussani oli kasa mustapippuria. Mummani aikoinaan opetti, että kun säilyttää takkeja varastossa,kannattaa taskuun laittaa kasa mustapippureita,koska ne pitää koit ym loitolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.