4.12.2017

Pikku mies mallina

 Mun pikku mies toimi tänään mun mallina <3 Huomenna on koulussa Suomi 100v juhlat ja sitä varten ostettiin pojalle uusi kauluspaita ja toki joulujuhliakin varten. Tämä mun pikku fashion boy taitaa tulla kyllä äitiinsä, sillä se on tarkka mitä laittaa päällensä,sekä tykkää vaatteista ja lasten hajuvettä suihkuttelee kouluun :) Kerran oon kampaaja ammatiltani, mä leikkaan poikien hiukset ja tämä pikku mies on todella tarkka hiuksistaan, se neuvoo mistä leikkaan ja kuinka paljon leikkaan ja se haluaa välillä katsoa peilistä etten vaan leikkaa väärin heh :) Nyt sillä on menossa päällitukan kasvatus ja siihen en saa koskea, kuulemma melkein kaikilla sen kavereilla on sama tyyli ja ne kisaa kenellä ylettyy suuhun asti hiukset :) Mun teini taas ei juuri piittaa mitä päällensä laittaa, tai millainen takajeejee sillä on, eli tulee enempi isäänsä.
Aika rientää niin nopeasti ja tämä mun nuorimmainen poika täyttää parin kuukauden 
päästä jo 10 vuotta, eli alkaa olemaan isojen poikien iässä. Mä oon ihan kauhuissani, kun huomattiin, että meidän teinillä kasvaa jo viikset. Kivat amisviikset tällä hetkellä, ei juma :)Tehtiin tossa kuukausi sitten hyvä kirppislöytö ja ostettiin pojalle kirppikseltä Catepillarin kengät kympillä. Mä ostan suurimman osan poikien vaatteista ihan Henkasta, koska nämä veijarit kasvaa niin nopeasti, että en näe mitään järkeä ostella satasen vaatteita kasvavalle lapselle. Henkasta löytyy mun mielestä hienoja vaatteita lapsille ja kohtuu hintaan. Musta tuntuu, että meidän teinin jalka kasvaa ihan silmissä ja tyyliin kerran kuussa saan olla ostamassa pojalle uusia kenkiä.  Niin ja joku kysyikin, että minkä pituisia poikia mulla on, eli nuorempi tämä pian 10v täyttävä on n.149cm pitkä ja mun 13v poika on n.169cm eli tätä menoa jos kasvavat koripalloura tiedossa :) Jos katsoo poikien pituuskäyrää ihan vauvasta asti, niin lääkäri arvio että pojista tulee n.185-190cm pitkiä, jestas :)6 kommenttia:

  1. Ihan super coolit pojat sulla T.Miia

    VastaaPoista
  2. Pitkiä poikia on kyllä

    VastaaPoista
  3. Ihan samaa mieltä oon sun kanssa,että eioo järkeä kasvavalle lapselle ostaa kalliita vaatteita,kun kerran ehtii tyyliin pitää ja lapsi kasvaa niistä ulos.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.