26.12.2017

Joulu paketissa
 Joulu paketissa tai ainakin meillä ja itselläni jo tapaninpäivänä tulee fiilis, että tekis mieli laittaa kuusi pois ja riisua koti joululta :) Tuskin meillä loppiaiseen asti on mikään joulukoriste, jos itseäni vähäkään tunnen. Tapaan laittaa joulua hyvissä ajoin kotia. eli jo marraskuussa aloitan jouluvalmistelut, laitan kuusen jne, koska tiedän että aaton jälkeen joulusta ei ole tietoakaan meidän kodissa.

Nyt kun joulukuukin alkaa olemaan koluttu ja suunta on kohti vuotta 2018 tulee se aika, jota inhoan yli kaiken. Pakkaset, lunta, aamulla auton skrapaus, kauhea määrä kerrospukeutumista, liukasta, kädet jäässä ja varpaat, jännitys lähteekö auto käyntiin aamulla jne lista ois loputon. Tammikuusta maaliskuun loppuun voisin asua pois Suomesta ja palata sielä pääsiäisen tienoilla :) Meidän perheestä ketään ei ole mikään innokas laskettelija, jos ei nyt pulkkamäkeä lasketa ja talvi muutenkaan ei ole meidän perheen lemppari vuoden aika. Futari innokkaita kun perheessä asuu, molemmat pojat harrastaa ja mies valmentaa, niin toki kesä innostaa poikia enempi.

No palataan meidän jouluun, se meni hyvin, mies oli parissa paikkaa pukin roolissa ja lahjaksi pojat sai enimmäkseen elektroniikkaa, leluilla meillä kun ei enää leikitä. Heräsin aattona puoli seitsemän siihen, kun poika tuli herättään, oli pukenut juhlavaatteet jo päälle ja hoki 
"äiti äiti herää nyt on joulu"

Koko perheelle ostin yhteiseksi polaroid kameran ja sillä ollaan kokeiltu räpsiä kuvia, tulee kyllä niin ysärifiilis, hauska kyllä kun kuvan saa heti. Ainut vaan, että kameran paperit/kuvat on aika kalliita, joten mitään turhia kuvia ei kannata/raaski ottaa ja pitää tarkkaa miettiä mistä ottaa kuvan, eli sillä ei viitti ihan mitään diipadaapa kuvia ottaa. Ensimmäinen rulla meni jo siihen, että tutustuttiin kameraan ja kokeiltiin eri säädöksillä ottaa kuvia. 


Vanhempi poika oli halunnu ostaa mulle ässäarvan omilla rahoilla ja kerran poika ei sitä voi yksin ostaa, meni mies pojan mukaan. Raaputin 20€ voiton jeih, pieneen oltiin onnellisia ja tuli ainakin voittoa :) 

6 kommenttia:

 1. Niin ihana yöpaita,mistä?

  VastaaPoista
 2. Sun kuvat on kyllä upeet -Sara

  VastaaPoista
 3. Ihana kotiasu.Polaroid kameraa oon kans harkinnu ostavani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meinaat ostaa, niin kannattaa katsoo Wish.com mä tilasin sieltä kameraan eilen paperit oli paljon edullisemmat.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.