5.9.2017

Pallopaita





 Pallopaita, siinä vaate jota en ois ihan heti uskonu että joskus puen päälleni. No alku empimisistä huolimatta, kyllä mä pallokuosin lopulta puin päälleni. Kesti kyllä hetki löytyy mieluinen ja pari paitaa jouduinki palauttamaan ennen sopivan löytämistä.  Ehkä oikeen isot pallokuosit ei niin vedä mua puoleensa, mutta sirot pienet pallokuosit sitäkin enempi. 


 Nahkahame on aitoa nahkaa, joka vuosia takaperin löytyi kirppikseltä. Hame oli silloin aika pitkä, joten leikkasin sitä lyhyemmäksi ja sopivan pituiseksi. Nahka ei onnex purkaannu, joten ei tarvittu ompelukonetta ja näin tuli tehtyä nopea tuunaus.









Syksyisin tykkään enempi pitää hameita ja ihan siitä syystä, että  voi alkaa käyttämään sukkahousuja, eikä tarvi ressata kalkkunajaloista, eikä tarvi olla läträämässä kaiken maailman rusketuspurkkien kanssa.  Jopa vähän lyhyempiä hameita voin syksyisin pitää,sillä sukkahousujen kanssa olo ei ole niin alaston.



 Meillä nuorempi poika on vieläkin ihan fiilareissa, sillä poika ja mies oli eilen katsomassa Suomi-Hollanti futispeliä ja sielä oli Jari Litmanen ja poika pääsi yhteiskuvaan Litin kanssa :) Tällä poika elää ainakin viikon :)  Pojan tulevaisuuden haave on aikusena pelata ammattilaisena, ihanaa että lapsella on haaveita :)











 Paita Zalando
Laukku Valentino
Kengät Zalando (tuunattu)
Korvikset H&M

10 kommenttia:

  1. Siis juma sä oot nainen niin tyylikäs aina wow.

    VastaaPoista
  2. Sun tyyli on sata kertaa parempi ku parikymppisillä ja inspiroivempi.

    VastaaPoista
  3. Siis niin ihana paita onx sulla linkkiä siihen, oon ettiny tollasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä linkki

      https://www.zalando.fi/jdy-pusero-black-jy121e03d-q11.html

      Poista
  4. No nyt mäki innostuin pallokuosista, en ois kyllä uskonu mutta näyttää niin kivalle.

    VastaaPoista
  5. Kaikilla muilla bloggareilla on niin kalliita vaatteita ettei niihin ole varaa. Sä näytät kyllä miten olla tyylikäs ja löytää vaatteet vaikka kirppikseltä. Sen näkee et oikea tyylitaituri pystyy siihen. Paras ja inspiroivin blogi T.Hanna

    VastaaPoista
  6. Nahka on enemmän ta vähemmän in t.Jani-75

    VastaaPoista
  7. Hieno nahkahame t.Jani-75

    VastaaPoista
  8. Makee nahkahame hyvännäköisen naisen päällä,ehkä olisin vielä kynnet lakannut ferrarin punaisella,,,,,

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.