21.9.2017

Vaaleanpunaista syksyyn

 Teddytakit on kyllä niin mukavia päällä ja pehmoisen tuntusia. Viileä syksyinen ilma pihalla, niin mikäs sen mukavampaa kun käpertyä teddyn sisälle.  Vaikka nämä takit vähän näyttääkin kulkukoiran karvalle hah :) Haaleanroosa sävy oli mulle tässä takki valinnassa kyllä ensin se, hyym tuleeko mun pidettyä tätä sävyä, mutta jotenki se vaan sitten kolahti. 


Alan olemaan nyt jo niin joulufiilareissa, että oli jo lähellä etten pistäny eilen tähteä ikkunaan. Kenties Emmerdalen joulujaksot oli syy tähän. Pojat kyllä jo kyselee koska leivotaan pipareita, toki mikä estää leipomasta, kyllä ne syötyä tulee oli joulu tai ei :)

 Vissiin joku pikku mies on matkakuumeessa, kun laulaa täälä meillä kotona, hei me mennään Helsinkiin viikon päästä lauantaina, joo me mennään Helsinkiin ja ollaan äitinkaa kaksistaan sielä :)

Paria kahvilaa oon jo kyttäily sillä silmällä netistä, joten täytyy ehdottomasti käydä ne katsastamassa. Instaan tuun varmasti lisäilemään kuvia sitten meidän reissusta, joten sieltä kannattaa seurailla nimellä _meea_
(Linkki myös sinne tossa sivupalkissa) Jotkut tarkkasilmäiset ovat huomanneet, että tosi useasti lisään yöllä uuden postauksen ja tämä pitää ihan paikkaansa. Syy on yksinkertainen, muut meillä nukkuu, niin saan rauhassa keskittyä blogiin. Ei ehkä  mikään paras aika tehdä tätä, mutta välillä ei ole vaihtoehtoja kun on lapsia.


 Kello on nyt yks yöllä, joten olis varmaan syytä mennä nukkumaan, että herään aamulla laittamaan poikia kouluun :) Öitä

Paita Cubus
Laukku Gina Tricot
Takki Gina Tricot
Farkut Topshop
Kengät Boozt


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kokonaisuus! Etenkin toi kauluspaita ja teddy takki saa mun sydämen sykkimään ! :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihana toi takki. Katoin että oli netistä jo loppuunmyyty.

  VastaaPoista
 3. Oi ompas pehmosen näköinen takki. Hellusta kun sun poika odottaa niin reissua äitinkaa. T.Sanna

  VastaaPoista
 4. Postaappa kuva nahkahousuista kiitos:) t.Jani-75

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.