9.10.2016

Nahkahousut, harmaa ja army vihreä




Huh nyt on pojan synttärit juhlittu ja kiva vk.loppu takana. Mun 12-vuotias miehen alku meni todella tyytyväisenä nukkumaan ja siitä jos jostain tulee hyvä mieli itselle. Vielä kun jaksais viikon ahertaa ja sitten alkaa pojilla syysloma ja tarkoitus olisi lähteä Tampereelle koko perheen voimin. 

Oon leiponu kun "hullu" ja siivonnu, joten nyt alkaa olemaan niin rättiväsynyt mutsi. Tänään oli muuten todella kylmä ilma, joten pitää äkkiä pitää näitä söpöjä Mikki kenkiä, ennen kuin tulee ensilumet, eikä enää tarkene tämän tyylisillä jalkineilla. Saa varmaan pian hakea varastosta talvikengät jalkaan ja laittaa jalkaan ne rumat, mutta niin lämpöiset sämpylät, eli tarkoitan Ugg saappaita. En tiedä mikä niissä on, mutta on ne kyllä niin muodottomat ja tyylittömät kengät, mutta silti yhdet mun lemppari talvikengistä. 







 Huomenna taas viikko alkaa Piloxing tunnilla ja se jos jokin tulee hyvään saumaan, nimittäin sen verran paljon herkkuja oon vetänyt tämän vk.lopun aikana. Sain mailiin viestiä, että laitappa kuvaa kehiin mun tekemästä Kinder kakusta. Tämä selvä mä laitan vaikka huomenna tänne siitä jotain photoa.

 Mä kaivoin tänään nahkahousut kaapista ja nyt onkin hyvä aloittaa taas niiden käyttö. Tähän asti oon pitänyt paljon mun vahapintaisia housuja, jotka muistuttaa paljon nahkiksia. Mitäs muuten tykkäätte army vihreen ja harmaan yhdistelmästä?











Kengät Zalando/ Housut H&M / Neule H&M / Takki H&M / Aurinkolasit Ray Ban

6 kommenttia:

  1. Sopii hyvin vihreä ja harmaa yhteen.

    VastaaPoista
  2. Niin helluset noi kengät. Harmi ne oli loppuunmyyty Zalandolta dääm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, mutta kannattaa seurailla tilannetta, nimittäin monesti on itsellänikin käynyt samoin. Jokin tuote minkä oon halunnut on loppu, mutta parin päivän päästä niitä on taas tullut lisää.

      Poista
  3. Todella trendikäs oot ja kivoja vinkkejä oon saanu pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  4. Ihana kokonaisuus ja ihanat kengät oot löytäny t. Niina

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.