18.10.2016

Neule by Angelica BlickEilen lähdettiin koko perheen voimin viettämään päivää Tampereelle. Käytiin Ideaparkissa ja Funparkissa ja lopuksi piipahdettiin Ikeaan syömään. Mä tykkään Ideaparkissa käydä enempi shoppailemassa, kuin Tampereen keskustassa, sillä kivempi kun kaikki kaupat on saman katon alla.  Toki Ideaparkissa on tosi paljon kauppoja jotka ns. hyppään yli, enkä edes piipahda niissä. Yritän käydä enempi sellaisissa kaupoissa, joita täälä meilläpäin ei ole. Toki vaikka olis kuinka sama liike kyseessä joka täälä meillä Vaasassakin on, muilla paikkakunnilla on yleensä paljon sellaisia tuotteita mitä meiltä ei löydy.


Kävin Bik Bok:ssa ja tein niin ihanan löydön , nimittäin kuvien neuleen jossa olkapäät on näkyvissä. Muotibloggari Angelica Blick on tehnyt Bik Bok:n kanssa yhteistyötä ja suunnitellut tämän neuleen.
Neule on niin pehmoista ja hitsit tästä tuli mun lemppari, jotenki ihana malli ja tykkään kovaa kun neuleessa on todella pitkät hihat. Värikin on ihanan harmooninen ja vaihtelua, sillä tämän väristä paitaa en omista entuudestaan.

Löysin myös reissulta nämä samettiset korkkarit. Vaikka kuvissa ne näyttää mustille, on ne oikeasti väriltään siniset. Sinisävyisen asun kanssa yhdistin viininpunaista, tätä komboa en ole aikaisemmin kokeillut, mutta hyviä kavereita näistä kahdesta mun mielestä tuli :)Korkkarit Mango / Takki H&M / Laukku Gina Tricot / Neule Bik Bok / Farkut H&M

4 kommenttia:

 1. Siis wautsi miten upea oot.

  VastaaPoista
 2. Eikä niin ihana neule. Taidanki huomenna käydä Bik Bokissa 😀

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä jumatsukka niin trendikäs. Voiko Vaasassa asua noin tyylikästä ihmistä. Luulin et Vaasalaiset on pukeutumisen saralla aivan hukassa mutta taisin olla väärässä.

  VastaaPoista
 4. Voi että, aivan ihana tuo neule! Pitääpä mennä Bikbokiin... :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.