20.10.2016

Simple style - Take out coffee Arkisin mun aamut on sellaisia, että harvoin ehdin kahvia rauhassa juoda kotona, joten tapaan ottaa kahvin mukaani kun lähden töihin. Tampereen reissulta löysin kivoja pahvimukeja parilla eurolla, nämä mukit löysin Tiger kaupasta. Tästä kaupasta on tullu mun lemppari, aina mä jotain "hullua" krääsää sieltä löydän parilla eurolla. Kun tulee sellainen päivä eteen, että ehtisin ihan hyvin nauttia kahvin kotonakin, oon huomannut että silti löydän itseni kaatamassa termospulloon kahvia, joten voisin jopa sanoa että take out coffee:stä on tullut jo tapa mulle. Jännä että ylipäätänsäkki puhun jostain kahvista, sillä vielä jokunen vuosi taaksepäin, mä inhosin kahvia yli kaiken ja en yhtään ymmärtänyt miksi ihmiset juovat tätä pahaa litkua. Näin ne makuelämykset voi muuttua, kun ikää tulee :)

Se siitä kahvihöpinästä ja aika siirtyä kuvien asuun, yksinkertaista ja simppeliä. Näillä Mangon korkkareilla on tosi hyvä kävellä, vaikka sitä olis luullu että parin kympin kengät ei ole laadultaan mitkään parhaimmat.

Näissä kuvissa, mulla ei ole Rapunzel of Sweden klipsipidennyksiä, vaan Glitteristä ostetut tekohiukset. Vaikka nämä hiukset ovat tekokuitua, on ne yllättävän hyvänä pysyneet kovankin käytön jälkeen.  Näissä on kiharat jo valmiina, joten ei tarvitse kuin vähän omia päällihiuksia raudalla kihartaa ja lookki on valmis.

Farkut Zara/ Paita H&M / Korkkarit Mango/ Takki Gina Tricot

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana tyyli sulla.

  VastaaPoista
 2. Ihanan tyylikäs kokonaisuus. Noi korkkarit on niin hienot.T.Erika

  VastaaPoista
 3. Mä joka päivä käyn kattoos ootko laittanu asukuvia. Sun tyyli on niin inspiroiva ja monipuolinen.

  VastaaPoista
 4. Eikä pakko käydä Glitteris huomenna ja hakea kans tällainen lisuke on nimittäin tosi ihana.

  VastaaPoista
 5. Trendikäs sä kyllä oot ja sun tyyli on aina niin upea.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.