12.10.2016

Levis kirppislöytö & Korkea ponnari käyttäen klipsipidennyksiä



Tein löydön kirppikseltä viikko sitten ja ostin  Leviksen farkkutakin. Katoin ensin kokolapun, äää voi ei xl eli liian iso mulle, mutta jos mä nyt kuiteskin kokeilen sitä, ennen kuin hautaan ajatuksen ostamisesta, nämä ajatukset kävi mielessäni. Kokeilin takkia ja pyysin miestänikin makutuomariksi. Noh mies nyt tietysti sanoi ensimmäisenä "sulla on noita takkeja jo ihan liikaa" mun kommentti takas oli "emmä nyt sitä sulta kysynyt, vaan miltä tää näyttää"  alku mussutusten jälkeen mies lopulta sai sanottua mielipiteensä, on muuten ihan jees toi takki.

Hinnaksi oli takille laitettu 8€ joten sen enempää en miettinyt, vaan päätin että tämä takki muuttaa nyt meille ja mun luona sillä on paljon takkikavereita :)
Mä jotenkin tykkään siitä, että takki on vähän reilumpi ja isohko mulle. Levis on niin klassinen merkki, että toki sekin vaikutti ostopäätökseen.

Laitoin Kinder kakusta kuvan Instaan, joten käyppä sieltä kurkkaas kuvaa, linkki löytyy sivupalkista.





Multa on paljon kyselty, että miten saan näin pitkän ponihännän, vaikka mun omat hiukset ei ole ihan niin pitkät. Käytän näissä pitkissä ponihäntä tyyleissä mun klipsipidennyksiä apuna. Mä en ole niin videoitten expertti tekijä (ainakaan vielä) joten laitan teille linkin, millä tyylillä itse teen tämän ponnarin. Ennen kuin löysin tämän tutorialin aikoinaan, mä takkusin aina sen kanssa, että miten saan klipsit piiloon ettei ne näy rumasti ja miten saan aika luonnollisen ponnarin, ettei se näytä selvästi tekotukalle. Tällä tyylillä teen aamulla ponnarin parissa minuutissa, eikä tarvi yhtään ressata, että klipsit näkyisi. Tässä videossa toki näytetään rauhallisesti ja tarkasti miten ponnari tehdään, mutta todellisuudessä mä en ihan näin tarkkasti tee, vaan sinne päin heittelen clipsit päähän.
Ponnari tutorial










Takki Levis
Farkut H&M
Neule H&m
Tennarit Nike
Aurinkolasit Ray Ban

9 kommenttia:

  1. Wau ihana asu ja kiitti ponnari vinkistä t. Viivi

    VastaaPoista
  2. Vitsit miten trendi mutsi sun pojilla. Ihana löyty aika retromainen mut tosi hyvä. Oot kyllä nuorekas.

    VastaaPoista
  3. Oi tätä vinkkiä mä oon odottanu iso kiitos.

    VastaaPoista
  4. Vaasan paras bloggari ja trendikkäin. T. Felicia

    VastaaPoista
  5. Eikä hitsit teit hyvän löydön. Takki sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
  6. Tämä asu on niin mun juttu. Voi kuinka mäkin löytäisin noin ihanan takin.

    VastaaPoista
  7. Löysin vasta ihanaan blogiisi, enkä ole ehtinyt selata kaikkia postauksia läpi. Mistä olet tämän laukun ostanut? Toki siitä on jo aikaa mutta olisi kiva kuitenkin tietää.. Ihana tyyli sinulla! T. Jade

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jade ja tervetuloa :) Oon ostanu laukun kirppikseltä aikoinaan. Oon ahkera käymään kirppiksillä ja välillä tulee tehtyä hyviä löytöjä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.