29.4.2015

Janina F kengätHuivi H&M
Kengät Janina F

//  Talvella jo ihastuin joihinkin Janina F malliston kenkiin ja niitä nilkkureita pidin koko talven. Eilen kävin katsomassa olisko mitään kevät/kesä uutuksia tullut Janina F mallistoon. Ei tarvinnut montaa metriä liikkua Cittarin käytävää pitkin,kun nämä Ihanat kengät olivat jo mua vastassa hyllyllä ja näin jo niihen huutavat "osta meidät"  Kenkiä,jossa on ns.puunvärinen korko (tai erivärinen korko kuin kenkä on)  näkee kaupoissa jonkin verran tällä hetkellä ja näyttäisi olevan myös tämän kesän juttu.
Sain myös kenkäpassini täyteen,joten seuraavat kengät saankin sitten puoleen hintaan, hyym täytyy tehdä uusi Cittari kierros vapun jälkeen :)

Samalla eilisellä reissulla,kun hain vapuksi hieman vaatetusta, niin löysin ehkä maailman pehmeimmän ja muhkeimman huivin ikinä,värikin on juuri sitä mitä olen etsinyt.Väri on niin hillitty joten sitä voi yhdistellä monen muun värin kanssa.


5 kommenttia:

 1. Juu on hyviä kenkiä kyllä

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Mitä materiaalia se on? Janina F vaatteet ja kengät on niin makeita

  VastaaPoista
 3. Moikka! Kiitos teille :) Huivi on 100% akryylia ja huivin löydät täältä http://www.hm.com/fi/product/88852?article=88852-A

  VastaaPoista
 4. Asu aivan ihana ja uus tukka vielä niin kokonaisuus todella upee....Ps:kengät makeet

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.