18.5.2016

Basic farkkutakki - tuunattu rintaneulalla





Ostin tämän farkkutakin jokin aika sitten ja otin ihan tietoisesti siitä numeron isomman koon. Halusin takin olevan rento ja vähän löysähkö.  Itseni tuntien tuskin ikinä tulen pitämään farkkutakkia niin, että kaikki napit on napitettu kiinni. Nyt kun asiaa alkaa tarkemmin miettimään, harvoin mun päällä näkee mitään takkia oikein napitettuna kiinni. Ehkä se tyyli ei ole vaan mun juttu, tietysti ihan riippuu takin mallista ja tyylistä, sillä kaikkia takkeja ei mun mielestä kuulu käyttää kiinni. Jos jossain takissa napitat kaikki napit kiinni, voi lopputuloksena olla se että vartalon mittasuhteet näyttävät hassulle ja vääristävät.
En siis ikinä mene kauppaan ja ota vaan sen vakkari koon mitä aina käytän, vaan ihan riippuu mitä kaupasta haen ja mihin tarkoitukseen olen vaatteen tarkoittanut yhdistää. Esim. neuleiden alla tykkään käyttää vähän tiukempaa ja napakampaa toppia, joten tapaan ottaa siihen tarkoitukseen topeista s koon. Bleisereiden alla tykkään käyttää vähän löysempiä toppeja/paitoja ja niihin otan m tai l koon ja sitä rataa :)
Hakusessa olisi löytää kivoja rintaneuloja, kaapissa sattui pari olemaan ja "koristelin" nillä farkkutakin.



Farkkutakki H&M
Tennarit Adidas
Laukku Malene Birger
Paita Mango
Farkut H&M

7 kommenttia:

  1. Kyllä te otatte sun pojan kanssa upeimmat kuvat tuola kirkolla kun vertaa muitten kuviin sieltä. Ihana asu ja vaasan trendikkäin palkinto menee ehdottomasti sulle ☺

    VastaaPoista
  2. Vitsit miten ihana asu, sun tyyli on niin inspiroiva. Mistä noi aurinkolasit on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ostanu aurinkolasit Stockmannilta ja maksoin niistä 19.90e

      Poista
  3. Wau kaunis kuten aina, ihana toi choker kaulakoru t.Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvien "koru" on vaan mustaa paksua narua jonka kiedoin kaulaan ja solmin kiinni :)

      Poista
  4. Hienot hiukset,ihailen sun kuvia kun sun hiustyyli muuttuu ja laitat niitä aina niin kivasti. Itse kun en tykkää kun ihmiset pinttyy johki tyyliin vuosikaudex.oot tosi nuorekas T.Kerttu

    VastaaPoista
  5. Ihanan rento asu! Mä olen kevääksi yrittänyt metsästää täydellistä farkkutakkia mutta sitä "the" yksilöä ei ole vieläkään löytynyt :/ ja näitä kuvia katsellessa haluan sen vielä enemmän :D tosi kivalta näyttää!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.