29.3.2015

Uumajan ostokset 


// Nyt on Ruotsissa piipahdettu ja Uumajan kaupat koluttu.Niin hauska reissu takana ja paljon ihania muistoja jäi. Reissusta kerron myöhemmin lisää,tässä pientä esimakua mitä reissulta ostin. Löysin vihdoin etsimäni lace- up kengät. Löysin myös ihanan pehmeän Baby Blue värisen nahkatakin. Heti kauppaan astuttuani,iskin silmäni tähän ihanaan takkiin.Omistan jo monta mustaa nahkatakkia,joten niiden rinnalle tämä takki tuo raikasta tuulahdusta värien maailmaan :)
Halusin ostaa reissusta jonkin muistoesineen. Ilman,että sen kummin mietin,että mikä tämä esine voisi olla. Käveltiin kaverin kanssa yhden liikkeen läpi ja ikkunassa näin tämän kultaisen ananaksen. Mars kauppaan sisälle ja lähemmin tutkimaan tätä kaunista esinettä. Ainut miinus siinä vaiheessa tuli mieleen oli,että miten saan tämän ehjänä kotia asti. Onneksi myyjät pakkasivat ananaksen sen verran huolella,että ananas pääsi turvallisesti perille :) Ananas on sellaisenaan jo kivan erikoinen koriste,mutta sen sisällä voi myös säilyttää pikkutavaroita.
3 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen Nahkarotsi ja mitkä kengät makeet/naiselliset, teit hienoja ostoksia reissussa (Ananas) lukien....

    VastaaPoista
  2. Ihania ihania juttuja, ja tuo ananas on unelma! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Ananas oli kyllä reissun paras ostos. Hieman oli hankalaa kuljetuksen kanssa,mutta se oli sen arvoista :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.